google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Det går lidt bedre..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. december 2013

Det går lidt bedre..

Ja, hvis du er træt af at høre mig snakke om min søvn, så skal du nok bare springe dette indlæg over. Nu er i advaret. Jeg har på det sidste snakket ret meget om min søvn og egentlig er jeg selv lidt træt af det, men for mig er min blog også en slags dagbog, så jeg kan hopppe tilbage og se hvordan det nu lige var, jeg havde det eller hvordan jeg udvikler mig.

Jeg har nu taget det her indslumrings medicin i en uges tid. For to dage siden var jeg totalt frustreret over det og kunne se flere ulemper ved det end fordele, men i dag er det anderledes. Jeg har sovet 9 perfekte timer i nat og samtidig har jeg været mindre træt i løbet af dagen. Det var faktisk kun lige ved 18 tiden, hvor jeg har min normal træthedskrise der var problemer. Synes lige alt gik galt for mig lige der, men ellers har dagen i dag, været med langt mindre træthed. Jeg har to gange den sidste uge været nød til at sove til middag, ikke en lang morfar, men bare lige en powernap. Begge gange var min nattesøvn bagefter ikke særlig godt, så jeg må virkelig bare kæmpe mig igennem dagene, for jeg dur åbenbart ikke til det med at sove lidt om dagen, hvis jeg vil ha en god nattesøvn.

Kombinationen af at jeg har haft dårlig søvn i 9-10 uger og nu er nået til en del jule-stress, er virkelig ikke sundt for mig. Jeg bliver hurtig frustreret, forvirret og køre mig selv i ring, så selv om jeg glæder mig over det er jul, så glæder kroppen sig vildt meget til det bliver Januar.

Hmm.. kom lige til at kigge mine indlæg fra December sidste år. Jeg husker godt at min jul sidste år var super dejlig og for første gang havde jeg næsten ingen jule-stress. Men det kan vel ikke være lige godt hvert år og jeg har haft en del flere ting i hovedet denne gang, end sidste år. I kan se det indlæg jeg nævner her - Bedste December.

Glæder mig over at det går fremad med søvnen og håber det i længden, giver mig lidt mere overskud om dagen, til at komme igennem julen og ind i det nye år. Er sikker på at uanset hvad, så bliver det en dejlig jul.

2 kommentarer:

 1. Jeg synes ikke, det gør noget, at du snakker om din søvn. For mig er min blog også en slags dagbog, og derfor kan jeg måske også indimellem snakke om de samme ting igen og igen - faktisk har jeg netop nævnt det i dagen indlæg også. Altså, at jeg snakker meget om bestemte emner. Så - to sjæle, én tanke :-) Jeg synes, det er helt okay - og det er dejligt, at du begynder at kunne se et mønster i din søvn og at kunne indrette dig efter det. Men ja, det julestress hjælper nok ikke på den stresstilstand, din krop i forvejen må have været i pga manglende søvn. Håber, selve aftenen bliver god for dig - nu er der ikke så længe til :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da lidt pudsigt at du selv lige har skrevet om det, det tjekker jeg lige når jeg har spist til aften.

   Ja dagen er næsten gået og synes den er gået hurtig. Har haft jule-hygge-bage dag med min svigerinde og lille nevø.. Så tiden er bare fløjet fra os.. Synes godt nok jeg er blev træt nu, så skal vidst bare ha lidt aftensmad, et bad og så står den på afslapning.. ;)

   Slet