google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Selfie.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

18. december 2013

Selfie.


Jeg vil gerne indrømme at jeg godt kan li' selfies.. Kom lige i tanke om at det er ved at være noget tid siden at jeg har smidt et her på bloggen, så det skulle i da lige ha. Billedet er taget i går aftes, da jeg kede mig lidt og ventede på at kunne kravle i seng. Nok ikke lige den bedste kvalitet, men det er mig. Kan godt li det med selfies, fordi man kan se personen.. DOOH.. Jeanette det er jo lidt det, som er meningen.. Jeg kan bare godt li at se dem jeg skriver, følger eller snakker med. Min hjerne er ikke længere særlig god, til det der med at huske og især ikke når jeg skal sætte navne sammen med ansigter, så selfies er perfekt. Desuden siger billeder meget om ens tilstand eller hvilket humør personen evt er i og det gør det bare lettere for mig, som i forvejen er forstyrret og har flere hæklefejl i kysen. Jeg har meget lettere ved at tolke selfies end feks sms'er uden smileys. Jeg ved ikke rigtig om i forstår hvor jeg vil hen.. Hvad er din holdning til selfies??


P.S: Efter jeg skrev det, kom jeg i tanke om, om det mon er alle der ved hvad selfies er? mon ikk :P

2 kommentarer:

 1. Det kommer lidt an på situationen. Jeg kan godt lide at se den jeg læser om, men hvis der er mange af dem, kan det godt komme til at virke lidt narsissistisk, og dermed afskrækkende, for mig. Det skal ikke altid kun være personen selv. Måske handler det til gengæld også om, at jeg nærmest ikke selv er i stand til at tage en selfie uden at jeg ligner jeg-ved-ikke-hvad. Så den harme jeg af og til kan have mod folk der fylder deres sociale kanaler med selfies, kan måske godt skyldes misundelse? ^^"

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nogen mennesker er bare mere fotogene.. Jeg har selv pt skruet lidt ned for de der selfies, men de kommer da ind imellem stadig, men du ved man tager 1000 billeder og nogen dage er der bare ikke et eneste af dem, der er noget værd.. Jeg har fået noget eksem i ansigtet som virkelig ikke er kønt på selfies.. omg.. så det er med til at hæmme billederne hos mit pt.

   Bliver nysgerrig...?? Er jeg en af dem der med for mange selfies??? ha ha

   Slet