google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Eftermiddags Hygge..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. december 2013

Eftermiddags Hygge..


Kæresten havde tidlig fri i dag, så vi blev enige om at vi lige kunne hygge lidt med æbleskiver. Elsker bare de dage, hvor han kommer hjem tidligt. Jeg ser normalt ikke jule-kalender, men vi er blevet enige om at den de sender på tv2 i år, skal ha en chance. Vi fik den ikke set i går aftes, men kunne så passende se den, imens vi spiste æbleskiver. Det er første gang i noget der ligner 10 år, jeg rigtig ser jule-kalender og indtil videre synes jeg egentlig den er okay, selv om det ikke er det samme som da jeg var lille. Kæresten er nu kravlet ind i seng, for at få en lille Morfar og jeg putter lidt på sofaen. Super hyggeligt tirsdag.

Nu vil jeg se lidt tv og slappe af. Glæder mig til at Søren laver frikadeller til mig i aften. Det er første gang han selv skal lave det, så det bliver spændende. Håber også i har en skøn dag.. :)

2 kommentarer:

  1. Jeg ser altid julekalender - synes, det er så hyggeligt :-) Men du har ret, det er slet ikke det samme, som det var engang, og jeg kan slet ikke forstå, hvorfor de ikke genudsender nogle flere af de helt gamle Pyrus julekalendre eller Krummernes jul. Men jeg synes, traditionen er hyggelig, og jeg forsøger at holde fast i den alligevel :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Min yndlings har altid været Nissebanden, men når jeg ser den i dag er den ikke engang så god som jeg husker den.. men som lille var det bare helt fantastisk.. Der er bare nogen ting som kun er gode i minderne.. :D

      Slet