google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Enten - Eller?
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. december 2013

Enten - Eller?

For et par uger siden, lavede jeg et indlæg med en lille sjov leg, som hedder Enten/Eller.. Synes det er en ret sjov leg og regner med at det er en jeg vil tage op engang imellem. Samtidig var der 2 personer som valgte at skrive et par enten/eller spørgsmål til mig.

Sommer eller vinter??
Synes vinteren er rigtig smuk, men jeg er helt klart en Sommer-pige. Jeg elsker at ligge på stranden så meget som muligt, grille på altanen, pusle om blomsterne osv..

Bukser eller Kjole??
Jeg er nok mest til almindelig Jeans i hverdagene, men om sommeren står den mest på kjoler med leggings under. For mig er det vigtigste at det bare er noget, jeg føler mig godt tilpas i.

Strand eller By-Ferie??
Min ferie afhænger utrolig meget af min økonomi. Sidste år var vi på Kreta og det var første gang i over 10 år jeg var på ferie i udlandet. Det var en fantastisk ferie, men desværre går der nok 1½ år før vi får råd til det igen. Så imens vi spare op til at kunne rejse ud igen, nøjes jeg med stranden her i Danmark.

Reality TV eller dokumentar??
Hmm... Den er lidt svær. Det kommer meget an på hvad for noget reality det er eller hvad dokumentaren handler om. Begge dele har fordele og ulemper.. 

Strikke eller hækle??
Ja jeg har prøvet begge dele, men ikke noget jeg rigtig gør så meget i. Det er måske sket 2-3 gange i mit liv eller sådan noget. Jeg har lige broderet en sød jule-kalender, men det er jo hverken at strikke eller hækle. Tror jeg bedst kan li at strikke faktisk, hvis jeg skal vælge.

Danske eller Engelske film/serier??
Hmm.. Ja nu står der jo Engelske.. Havde der stået Amerikanske, havde mit valg været noget mere blandet. Jeg dur ikke rigtig til Engelske film eller Serier.. Så der vinder de Danske nok, dog med forbehold. Der findes et par Engelske film som er okay. 

Rutebil eller tog??
Offentlig transport generelt, er lidt et ømt punkt hos mig. Jeg holder mig utrolig langt fra det, da det for mig er utrolig angst-provokerende. Tror dog jeg har lettere ved at flyve end både at køre i tog eller bus. Jeg kan ikke vælge den ene frem for den anden, de er begge forfærdelige. Jeg nøjes med min at sidde bag rattet i min bil.

Batman eller supermand?? 
Den er let.. Jeg har altid været mest til Batman. Det er det eneste rigtige svar der findes. Ha Ha

Fugl eller fisk??
Det er et meget intetsigende spørgsmål ham Maxx, har smidt afsted. Hvis det handler om noget der kan spises, er jeg mest til Fugl. Handler det derimod om mine kæledyr, så kan jeg ikke vælge. Elsker mine to fugle, lige så meget som jeg elsker mine fisk. Dog kunne jeg godt fristes eller lokkes til et lille pelsdyr næste gang. Har altid gerne ville prøve at ha et dværghamster, men det er jo en helt anden snak.

Kunne være sjovt hvis der er flere, som vil være med i legen. Smid gerne en kommentar, hvis du har et par enten - eller spørgsmål til mig. Kunne også være sjovt hvis andre bloggere, ville prøve at lave deres eget enten - eller indlæg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar