google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Anthon er blevet til Bodil.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

6. januar 2014

Anthon er blevet til Bodil.


Det tog os ca et døgn at finde et nyt navn til Anthon, så nu hedder hun Bodil. Der har været utrolig mange navne oppe og vende. Jeg synes det har været virkelig svært. Kom så lidt i sjov til at sige Bodil og det faldt Søren for. Jeg er dog ikke helt sikker på endnu at jeg kan slippe navnet Anthon helt, det virker helt forkert at skulle sige Bodil nu..

Hun har faktisk sovet det meste af dagen i dag, sammen med sine små unger. Dog har hun to gange været ude og sige hej til mig i 2 min. Hun har også fået lidt friske grøntsager. Hun kravler selv op på min hånd og vil lige kæle lidt. Det vare dog kun kort når det sker, for synes hun skal hurtig tilbage til sine små bebser. Hun virker utrolig tryg og passer enormt godt på sine babyer.

Jeg er igang med at finde en løsning til de der unger. De skal jo om ca 3 uger, allerede tages fra deres Mor. Ja og vi vidste jo ikke rigtig at der var unger, så pt har jeg intet at flytte dem over i. Jeg tænker at de skal bo i et akvarie og tror faktisk også at jeg har fundet et. Ja det lyder måske underligt med et akvarie, men faktisk råder flere til at man bruger det. Regner med at jeg ved lidt mere i morgen og så skal jeg nok også lige ha shoppet lidt på nettet. Der skal jo en masse i sådan et nyt bur. Det kommer til at koste på kontoen i denne måned, kan være jeg skal finde noget i skabene der kan sælges.

Søren og jeg har i dag også snakket om at vi nok vil beholde en af ungerne, men vi må vente og se. Det bliver nok ikke helt let at vælge en ud af 4 søde små hamstere, men vi har heller ikke plads til at beholde dem alle sammen. Lige nu er der en masse planlægning og tanker. Vil jo gerne gøre det bedst for de små pus.

2 kommentarer:

  1. Hvor ser I dejlige ud - både du og Bodil :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er nu pænt træt lige der, men vi er rigtig søde alligevel.. Hun er så dejlig.. <3

      Slet