google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Bloggen fylder 2 år.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. maj 2014

Bloggen fylder 2 år.


Hip... Hip... Hurra.. Tillykke til mig selv og bloggen. Det er i dag 2 år siden, jeg helt spontant kastede mig ud i blogland og begyndte at dele mine mange hæklefejl i kysen og de blanke tanker. Jeg fatter seriøst ikke at der er gået 2 år. Jeg havde aldrig regnet med at jeg skulle blive så glad for at blogge. Jeg har faktisk svært ved at finde de rigtige ord, der beskriver hvorfor jeg er så glad for det. Tror det er en kombination af at kunne skrive, komme af med tankerne, kontakten med de andre bloggere og mine følgere. Blogland er en helt fantastisk verden, som jeg er enormt glad for at være en del af.

Bloggen har pt ca 300-400 sidevisninger om dagen og det indlæg som har flest besøg, er samtidig det indlæg jeg selv er mest glad for. Indlægget er et af de første jeg skrev og fortælle hvordan jeg blev syg. Jeg kigger tit tilbage på det for at mærke den store udvikling, jeg er gået igennem siden jeg blev syg. Tjek evt indlægget ud - Lynet slog ned.

Tak til alle jer som kigger med og for alle jeres søde ord og kommentarer igennem de 2 år.

Bloggens eneste fødselsdags-ønsker er, hvis i vil smide en lille kommentar, hvor du evt fortæller hvad du synes om bloggen. Både ris og ros modtages. :D

10 kommentarer:

 1. Tillykke til både bloggen og dig.

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt lide bloggen fordi du skriver både om de svære ting men også om alt det du går af gode og positive ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver at variere det så meget jeg kan..
   Nogen gang lykkedes det bedre end andre gang.. :D

   Slet
 3. Stort tillykke med bloggen! Jeg synes, det er en dejlig blog, du har :-)

  Knus og kram <3

  SvarSlet
 4. Tillykke med de 2 år... har kun fulgt din blog siden efteråret 2013, hvor jeg fik kendskab til den i forbindelse med Bloggertræffet i Odense, men jeg må nok indrømme at det er blevet den blog jeg tjekker allermest... kigger forbi et par gange om dagen for at se, om der er kommet noget nyt :)
  Glæder mig til at følge bloggen fremover.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak.. Lækkert at du følger med og jeg nyder også at følge dig søde.. <3

   Slet