google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Langsom starter.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. maj 2014

Langsom starter.

INSTAGRAM
Dagen i dag startede rigtig langsomt for mig. Jeg magtede seriøst ikke at krave ud i sengen og endte også med at jeg blev liggende til kl 12. Det er godt nok længe siden at jeg har puttet så længe, men hold nu kæft hvor var det bare mega lækkert.

Selv da jeg var stået op, havde jeg svært ved at komme i gear. Jeg havde planlagt at jeg bare skulle lave lidt aktivt.

Fik langt om længe tændt for noget musik og sparket mig selv igang. Nåede at gøre det meste af lejligheden rent. Nu mangler jeg kun lige badeværelset og det kan jeg lige nå i morgen.

Den oprindelig plan var faktisk at jeg ville gøre rent senere på uge, men vi får besøg af vores søde nevø Malte fra Onsdag til Fredag og der skal vi bare hygge os og gider ikke tænke på rengøring. Ja og i morgen er der heller ikke tid, der skal jeg med min Mormor på sygehuset til en undersøgelse og med Søren i Bazaren.

Jeg var stadig aktiv da Søren kom hjem og tror det smittede lidt, for han fik pludselig lyst til at ordne et akvarie og fik også lige lokket ham til at pudse vinduerne. Heldigvis havde vi rester (lasagne), så aftensmaden var hurtig overstået.  Nu slapper vi bare af, spiller lidt computer og stener noget tv.

Your image is loading...

2 kommentarer:

 1. Det er nu også rart at give sig selv tid til at stå og og vågne rigtigt - laaaang tid nogle gange :-)

  Knus og tanker <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja faktisk er det noget jeg har gjort alt for lidt på det sidste.. kan mærke at jeg har noget uro i kroppen og samtidig har jeg haft lidt for mange aftaler.. tror jeg skal planlægge en at holde fri hele næste uge.. :P

   Knus <3

   Slet