google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Glatte ben med BIC Soleil Bella.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. juli 2014

Glatte ben med BIC Soleil Bella.

Som nogen måske huske, er jeg igang med at Buzz Lady shaverne - BIC Soleit Bella. At Buzze betyder at man skal teste og samtidig får man lov til at sprede et budskab og et produkt. Jeg har kunne dele et par BIC Soleil Bella ud, til veninder og familien. Sjov nok har de fleste kvinder taget godt imod dem. Vil vil jo alle gerne ha glatte ben, her om sommeren, især når man skal på ferie.  

Jeg har fået dem testet 3-4 gange i den periode, jeg har haft dem og er faktisk positiv overrasket. De giver glatte og bløde ben, som de lover og den er dejlig behagelig at holde ved og bruge. Normalt bruger jeg Gillette Venus, men jeg kunne sagtens finde på at købe BIC Soleil Bella en anden gang til benene. Barberingen hold længe og det synes jeg personligt at noget af det vigtigste. Jeg prøvede også en intim barbering og der må jeg indrømme at jeg ikke var tilfreds. Jeg er dog stadig positiv overrasket over, hvor gode de var til mine ben, så tror jeg vil bruge dem fremover.

Hurtige Facts:

4 bevægelige blade. Følger kroppens konturer og formindsker trykket på huden
Bevægeligt hoved. Ideelt til følsomme områder som armhuler og knæfold.
Fugtende. Ekstra bred strimmel med kokosmælk for en tættere, glattere barbering. 

10-15 barberinger. Blødgørende strip med kokosmælk for tættere og blødere barbering.
Sikrere barbering. Ergonomisk håndtag med to bløde gummigreb.
Tilgængelighed og pris: Sælges i forretninger og supermarkeder. Ca. 60 kr. for en 3-pack.


Hvis du ikke kender dem, så synes jeg du skal prøve dem, de er bedre end forventet.    

2 kommentarer: