google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Gode valg, sund fornuft og rigtige beslutninger.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. november 2014

Gode valg, sund fornuft og rigtige beslutninger.

Gode valg, sund fornuft og rigtige beslutninger
Ligger her på sofaen og prøver at få det sidste af aftenen til at gå. Jeg er totalt brugt og min krop trænger til hverdag. Jeg er bagud med søvn og samtidig er jeg nået et punkt, hvor jeg er nød til at komme op og igang. Jeg har besluttet at jeg fra i morgen af, vil prøve at være sundere og samtidig vil jeg prøve træne igen. Min krop har lavet for lidt, alt for længe og jeg begynder virkelig at kunne mærke det. Jeg har stadig problemer med både halebenet, hælespore og min hånd. De 3 ting, vil helt sikker ikke gøre det let, men jeg kan ikke længere bare lave ingen ting. Jeg er begyndt at få ondt i ryggen, har uro i kroppen og samtidig har jeg stadig uanede mængder af vrede, jeg ikke kan komme af med.

Jeg har i flere måneder stoppede mig med sukker og min vægt, har jeg ikke turde stå op på. I morgen kravler jeg op på dyret og så må jeg tage konsekvensen. Planen er at jeg fra nu og til engang i december, vil være så sund, som jeg overhovedet kan. Jeg vil ha lov til at hygge lidt i weekenderne, men ellers så sund som jeg pt kan. Tanken er så at jeg i det nye år, vil sætte ind for fulde gardiner, men alt det afhænger pt af mine psyke. Jeg skal passe på med forventningerne, for det skal helst ikke blive til nederlag.

Planen er at jeg fra nu af, gerne skal i seng fra midnat og så håber jeg at kunne sove senest kl 1 og stå op imellem 9-10. Det er ikke sikkert det lykkedes, men jeg prøver. I morgen vil jeg prøve køre ind og træne lidt, jeg har brug for at finde ud af, hvor mange ting jeg kan, med min krop og hånden. Dette må være det første skridt i den rigtige retning. Gode valg, sund fornuft og rigtige beslutninger.

2 kommentarer:

 1. Lyder som en fornuftig plan, bare husk og lyt til kroppen søde :)

  Jeg vil også gerne i gang med at leve sundere igen, men synes der sker alt for meget rundt om ørerne på både mig og manden til at jeg får gjort noget ved det... men holder dog fast i de daglige gåture, så får da udrettet lidt - trods alt :)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lytter alt det jeg kan og lige nu fortæller den mig at jeg trænger til at dyrke noget motion.. Jeg er dog klar over at det skal foregå i et stille tempo, hvor mit sind også kan følge med.

   Jeg kan ikke blive ved med at lade som ingen ting og min krop har ligget stille for længe fordi jeg har haft skavanker. Både haleben, hæl og hånden driller stadig, men jeg må træne det jeg kan og mærke efter.

   Knus <3

   Slet