google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jule Blog Challenge #1 - Glæder mig til.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

1. december 2014

Jule Blog Challenge #1 - Glæder mig til.

Jeg har det sidste stykke tid, gået og skrantet en del, både fysisk og psykisk. Jeg har derfor besluttet at december i år, skal geares totalt ned. Jeg skal ha alle de store forventninger til mig selv, skåret ned og jeg vil prøve at nyde December, så meget jeg kan. Jeg havde egentlig regnet med at denne vinter og jul, skulle være helt problem fri, men så let er livet jo aldrig. Så på trods af tanker og tåre, vender jeg nu bøtten på hovedet. Basta.

Jeg glæder mig aller mest til Jule-Fred og det er samtidig nok, mit største ønske for denne December og vinter. Jeg vil finde ro i mit sind og jeg vil prøve at gi slip på vrede og frustration. Lige nu føles det som en umulig opgave, men jeg prøver gerne. Jeg vil glæde mig over, hvor langt jeg er kommet og hvor heldig jeg faktisk er. Jeg har en kæreste som elsker mig, jeg tør være mig selv og har faktisk nogle dejlige mennesker i mit liv, som acceptere mig for den jeg er og støtter mig, når det er svært. Jeg vil prøver om jeg kan lade være med at blive påvirket af chikane og negative ting. Lige nu tænker min krop at det er et mirakel, hvis jeg kommer igennem, men jeg vil stadig gøre et forsøg.

Jeg glæder mig virkelig til at se om der kommer sne, hvis der er noget der kan gøre mig rolig, er det en gåtur med Søren i snevejret. Billedet er taget i 2012, hvor vi var på et fantastisk weekend ophold. Drømmer mig lidt tilbage, sådan en tur kunne jeg godt bruge lige nu og gerne med en gå-tur i sneen.

Og selvfølgelig glæder jeg mig til Advents Kalenderen for Bloggere...

 

7 kommentarer:

 1. Jeg har også forberedt nogle af dagene i challengen :D

  SvarSlet
 2. Håber virkelig også du kan lægge det hele lidt fra dig, og bare nyde december.... Du fortjener det bedste <3

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du bare sød.. <3
   Lige nu prøver jeg at tage en dag af gangen..
   Efter torsdag har jeg faktisk ingen aftaler, så det glæder jeg mig virkelig til..

   Knus <3

   Slet
 3. Kære Jeanette
  Jeg tænkte, at du måske kunne have lyst til at læse dette:
  livsglimt.blogspot.dk/2014/12/tanker-om-jul.html

  Jeg er også på førtidspension og synes at julen er svær!
  KH Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kigger lige forbi.. :D
   Julen kan være en rigtig svær tid, jeg havde dog regnet med at denne jul skulle blive den første hvor jeg ikke havde problemer, men så kom der lige en voldsom forstyrrelse ind fra højre, så nu er jeg ikke på toppen.. Jeg prøver at få det bedste ud af det og vil gøre alt for en god jul..

   Knus <3

   Slet