google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Smuk lørdag i December.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

6. december 2014

Smuk lørdag i December.


Dagen startede med denne smukke udsigt, på vejen mod Odense. Himlen var så smuk og det lignede at nogen var ved at trække nattens dyne, af himlen. Vi valgte at køre en tur i Bilka, da vi alligevel var tidlig oppe. Havde lige en julegave som skulle købes og det blev faktisk til mere, end den ene. Nu mangler jeg kun at købe 2½ julegave, så er jeg færdig. Tror også Søren mangler at købe 2. Vi har aftalt at vi køber de sidste på mandag, så glæder mig til at være helt færdig. Jeg kan mærke at jeg har svært ved at købe julegaver i år. Det er som om, jeg ikke rigtig kan tænke klart og finde på de gode ideer, til de rigtige gaver. Så i år har jeg taget nogle chancer, med gaverne og ellers må de byttes.

Resten af dagen står på afslapning, måske lidt Sims4 eller en Morfar og i aften, skal vi se det store Bent Fabricius-Bjerre's 90 års fødselsdag. Ja og kan også være jeg skal igang med at pakke et par julegaver ind. Det er en super smuk lørdag og man burde tage en tur i skoven eller over til søen, men jeg er simpelthen for slap nu, så vi putter i stedet for. Synes virkelig ikke man kan se på naturen at vi er i December.

Håber også i får en rigtig dejlig lørdag. <3

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare et smukt billede... det var også rigtig godt vejr i går... er glad for at vi var i København i går og ikke i dag :) Vi var heldige med vejret :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja i havde godt nok valgt den perfekte dage.. :D
   Dejligt at det blev en dag med godt vejr..

   Knus <3

   Slet
 2. Godt skrevet: "nattens dyne....." Tak for det!

  SvarSlet