google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Mange bolde i luften.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. maj 2015

Mange bolde i luften.


Synes bare denne dage er fløjet afsted. Jeg har haft mange bolde i luften, men det har også været rigtig rart. Nogen dage skal jeg helst ha ro og andre dage har jeg lidt flere kræfter. Ville egentlig ha' skrevet et par af de hurtige, men synes der var lidt for mange detaljer.

Jeg startede med at ringe til Lægen i dag, jeg har endnu ikke fået svar på min undersøgelse af mit håndled. Hun fortalte at undersøgelsen ser fin ud, men at jeg skulle ringe til sygehuset og høre hvad vi så skal. Jeg ringede og fik en lettere irriteret dame i røret, nå men det endte med at hun gav mig en ny tid. Så må jeg se hvad lægen på afdeling O siger d 21.

Derefter fik jeg talt med teknisk forvaltning på kommunen. Jeg har en sag i huslejeklagenævnet igen og vil gerne ha teknisk forvaltning til at kigge på noget skimmel osv. Vi lavede en tid til i næsten uge, men 2 min efter ringede han tilbage, han havde fået en aflysning, så ville komme forbi i dag. Han var her kl 13 og nu er jeg virkelig spændt på hvordan det udvikler sig. Han har faktisk også allerede skrevet en mail til udlejeren osv.

Inden han kom fik jeg hentet et par bøger på biblioteket, som jeg havde reserveret, der blev handlet, vasket tøj, støvsuget og var også en tur forbi gartneren.

Efter hans besøg fik Søren og jeg lidt frokost og en god morfar. De der eftermiddagslure er altså farlige. Nogen gange kan jeg slet ikke undvære dem, men jeg kan heller ikke rigtig vågne igen. Pt føles det lidt som en ond cirkel.

Udover det, så har jeg fået slappet af, læst lidt i min bog, vi har fået hjemmelavet burger til aften, jeg har købt en ny kjole og jeg har kastet mig ud i lidt hemmeligheder. Alt ialt har det været en god dag, med mange bolde i luften. På nogen tidspunkter passer det mig fint, med de mange bolde og på andre tidspunkter, synes jeg det er uoverskueligt. Jeg tager en dag af gangen og så kommer der helt sikkert snart styr på boldene.

Imorgen aften skal jeg være alene hjemme, Søren skal ud og spise med et par af de gamle kollegaer. Jeg har endnu ikke lavet nogle planer og jeg har ingen ide om, hvad jeg skal gi mig til. Drømmen er at nogen lige kommer forbi, med karbonader til mig.. Ha Ha..

2 kommentarer:

 1. Sikke da en travl dag. Det er jo kun dig selv, der kan mærke, om det er ok. Håber I får noget ud af sagen med huslejeklagenævnet. Det er rigtig skidt at bo med skimmelsvamp. Meget skidt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nu har jeg ind imellem svært ved at finde ud af hvornår jeg laver for meget eller for lidt, det hele er så forvirrende.. :D
   Det er faktisk ikke første gang vi har problemer med skimmelsvamp.. Har brokket mig alt for mange gange efterhånden.. Nu er der kun lidt tilbage i vores gang og jeg gir mig ikke.. Jeg vil ha det hele væk, en gang for alle.

   Knus <3

   Slet