google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Skal helt ned i gear.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

6. maj 2015

Skal helt ned i gear.

Dagen i dag har været afslappet, jeg forøger virkelig at få mig selv helt ned i gear. Jeg kan godt mærke at min krop ikke rigtig gider, men samtidig føler jeg mig nød til det. Ville ønske jeg havde noget mere og bedre energi, men sådan er det så bare ikke lige i denne uge. Jeg føler lidt at jeg hele tiden bare laver - ingen ting. Sådan er det selvfølgelig ikke, jeg passer på mig selv og gør de ting jeg kan. Jeg glæder mig sådan til at få min pensionssag afgjort d 26, kan næsten ikke holde ventetiden ud mere. Det er ikke fordi jeg konstant tænker over det, men jeg kan mærke det presser mig helt enormt alligevel.


Nå, men vi prøver at tage en dag af gangen og hygge os lidt ud af det. Til aften besluttede vi at lave hjemmelavet burger og selvfølgelig skal bøffen laves på grillen. Igen åbnede himlen sige lige midt i det hele og vi måtte vente 10 min på at det lige stilnede ned igen. Det lykkedes os og det smagte super godt.

Nu hænger jeg bare ud og stener noget tv. Jeg er lidt inde i min egen bobbel i disse dage, virker nok lidt fjern. Heldigvis er det kun en periode og jeg skal nok finde gejsten igen. Nu vil jeg læse lidt, er gået igang med min bog nr 6 i dag.

6 kommentarer:

 1. Kram! Håber ventetiden går hurtigt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også.. Har i forvejen ventet i lang tid synes jeg..

   Kram <3

   Slet
 2. Sikke et fantastisk billede af himlen. Ja- det er træls med den ventetid. Du må få det bedst mulige ud af det - hvad enten det så er at læse, gå ture eller hvile dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er virkelig træt af den ventetid og samtidig har jeg bare 1000 andre bolde i luften. Jeg prøver hele tiden at geare ned, men så kommer der lige et eller andet jeg skal tage stilling til eller ordne.. Glæder mig godt nok til at komme ud på den anden side.

   Knus <3

   Slet
 3. Uha ja ventetid er slem og sætter mange tanker i sving i det underbevidste.
  Vi krydser for dig og din pensionssag.
  Maria & Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige nu er det hele lidt svært, men jeg prøver tage en dag af gangen.
   Er sikker på det nok skal gå med selve sagen, men jeg dur bare ikke til ventetiden.
   Også derfor det er så vigtigt at jeg denne gang får en pension på ubestemt tid.

   Tak for jeres besked.
   Knus <3

   Slet