google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Afsked med Psyk.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

18. juni 2015

Afsked med Psyk.

I går fik jeg sagt farvel til psyk. Jeg kørte hjemme fra kl 10, fik hentet blomster og kl 11 var jeg i Middelfart. Hele vejen derned løb tårerne ned at kinderne. Egentlig ikke fordi jeg var specielt trist, men var totalt overvældet af alle følelser. Da jeg gik ind til samtalen rystede jeg og mit hjerte havde overdrevet meget fart på. Måtte virkelig koncentrer mig om at trække vejret og komme lidt ned i gear.

Hun blev super glad for blomsterne og kortet. Sagde til hende at hun gerne måtte vente med at læse kortet, da jeg ikke var sikker på at jeg kunne rumme det, men hun fik lov alligevel, for hun var meget nysgerrig.

Samtidig havde hun også en lille fin pakke og et kort til mig. En lille keramik engel. Til at starte med, troede jeg faktisk at den skulle ligne et lille spøgelse med hul i hovedet, men det er en engle med glorie. Men den har altså lidt hul i hovedet og det må den gerne ha.. :D

For at være helt ærlig, så synes jeg faktisk at den er så grim at den er sød. Jeg er normalt ikke til keramik og nips, men den er noget helt specielt og den vil fremover, hjælpe mig med livets mange svære beslutninger. 
Eftermiddagen gik med lidt forberedelse til weekenden og en god morfar. Jeg var simpelthen så træt, efter min afslutning med psyk. Jeg ved stadig ikke helt, hvordan jeg skal forholde mig til det, men det tager nok lige nogle dage. Det var en god, kærlig, varm og rørende afsked, men samtidig også enormt angst provokerende.

Inviterede Søren ud og spise til aften. Han ville gerne en tur på Mammas i Odense, så det blev det til. Virkelig en af vores yndlingssteder i Odense og havde virkelig fortjent det. 
Efter lækkert mad kørte vi hjem. Søren fik lige prøvet sit tøj til weekend, så vi er sikker på at alt er som det skal være og så ellers bare afslapning. Jeg stoppede fødderne i et fodbad og fik dem ordnet. Hold nu kæft, hvor er der altså langt ned til de fusser.. Ha Ha..

Ialt var det en super dejlig dag, men også fuld af følelser, tanker og bekymringer. Jeg ved det hele nok skal gå og at jeg godt kan stå på egne ben. Sagde til Søren: Nu hænger du på mig og selv om han ind imellem synes det er svært, så er det helt okay med ham. Han er sgu da ret sej. Elsker at vi altid er der 120% for hinanden <3

6 kommentarer:

 1. Er enig med dig om englen ;-)
  Det er jo et skridt at tage - men kun ét - i forhold til alle de mange andre skridt, du har taget frem til i går. Du er på rette vej - ét skridt ad gangen, én dag ad gangen.
  Som en af vores venner engang sagde: i dag er første dag i resten af vores liv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Min Psykiater sagde engang: Jeanette du er ikke bange for at dø, du er bange for at leve.. og han havde så evigt ret.. Jeg vil gerne lære at leve og samtidig nyde det. I mange år brugte jeg alle kræfter på at slukke for mig selv, mine tanker og omgivelserne. Jeg kunne intet rumme.. men i dag er jeg kommet rigtig langt.. nu vil jeg gerne leve, jeg vil gerne livet og jeg fortjener det.. Jeg ved det hele nok skal gå og jeg har det også godt med afslutningen, men det er virkelig mærkeligt. Men det er jo nok helt naturligt når man har haft kontakt i så mange år.. Det er lidt som at miste en god ven.

   Knus <3

   Slet
 2. Kan virkelig godt forstå, at du har mange følelser omkring den afsked. Jeg ved, hvor hårdt sådan noget kan være.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er mange år jeg har været der og det har virkelig fået mig til at se lidt tabe på de mange ting der er sket og det trak så bare alle følelser frem.. Lige nu prøver jeg skubbe det lidt til side og bare være til.. efter weekenden skal jeg nok lige bruge lidt kræfter på at få det hele bearbejdet igennem..

   Knus <3

   Slet
 3. Kan godt forstå det må være hårdt at skulle sige farvel til psyk... det har jo alligevel været en stor del af dit liv i nogle år nu, at komme der... men er sikker på du nok skal komme gennem det - du er heldig du har Søren :)

  Nu når det forhåbentlig snart bliver sommer, så skal det nok begynde at lysne igen.. og så må vi bare støtte hinanden, hvis vinteren bliver for hård :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er bare så utrolig mange følelser blandet ind i det.. både dårlige og rigtig mange gode.. :D Jeg skal lige over weekenden, så skal det hele bearbejdes igennem... Det koster nok lidt kræfter, men det virker.. :D Ja Søren er der altid for mig og han betyder alt. <3

   Ja jeg krydser også finger for noget rigtig dansk sommer.. og tak søde.. dejligt at man kan finde støtte og opbakning på nettet :D

   Knus <3

   Slet