google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Fridag, lidt praktisk og terapi musik.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. juni 2015

Fridag, lidt praktisk og terapi musik.


Jeg forsøger at kombinere en fridag, med lidt forskellige praktiske ting, men det er mere endt ud i en rigtig terapi dag. Startede med vasketøj, så fik jeg skrevet kortet. Jeg har sidste dag på psyk i morgen og har derfor skrevet et kort og bestilt en stor buket blomster, til min kontakt på psyk. Mine tanker fyldes med den dybeste taknemlighed og samtidig føler jeg mig, klar til at stå på egne ben. Savnet bliver stort, men jeg prøver lade være med at tænke for meget på det.

Så blev der handlet og forberedt aftensmad. Menuen står på ren forkælelse. Hel kylling, lavet i ovnen, nye kartofler, hjemmelavet agurkesalat og sovs. Det hele står klar, så jeg skal bare tænde og glæder mig helt vildt.

Efter forberedelsen ville jeg lige ha lidt frokost og lytte til det nye Lukas Graham album på min Yousee app. Skal da lige love for at det album, er ren kærlighed og terapi. Jeg er totalt forelsket og det endte så også med at jeg nu har købt og printet, billetter til Lukas Graham koncerten i Odense til November. Søren og jeg så dem sidste år og det var en kæmpe oplevelse, de er fantastiske på en scene. Kan virkelig anbefale både deres nye album og at tage til deres koncert. <3

4 kommentarer:

 1. Det er dejligt med sådan en fridag hvor man også får lavet lidt. Og sikke en sød tanke at give blomster, men det har sikkert også betydet meget for dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver ikke til så meget praktisk som jeg havde regnet med, men lidt har jo også ret ikk :D

   Jeg glæder mig til at gi' hende blomsterne og kan mærke at det nok bare skal overstås.. Kroppen ved ikke hvordan den skal reagere, så det må jeg så i morgen.

   Knus <3

   Slet
 2. Det er meget betænksomt af dig at have blomster og kort med til din kontakt. Det har altid glædet mig dybt, når forældre har tænkt på at sige tak for min undervisning af deres barn.
  Jeg er sikker på din kontakt bliver glad for det. Kan du have en rigtig god dag i morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber hun bliver glad, for hun har virkelig haft en stor betydning for min udvikling.. Uden hende ved jeg ikke helt hvor jeg ville være.. Det støtte har været ubeskrivelig..

   Tror jeg er nød til at be hende vente med at læse kortet for at det hele ikke bliver for følsomt.. Kan godt mærke at det bliver rigtig svært at sige farvel.

   Knus <3

   Slet