google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Årets første strandtur.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

13. juni 2015

Årets første strandtur.

I går vågnede jeg allerede kl 9, eller det er nok meget normalt for mig, men jeg havde kun fået ca 6 timers søvn. Jeg kunne med de samme se at vejret, allerede var perfekt og min krop skreg bare efter at komme en tur på stranden. Jeg prøvede at sende min veninde Nini en Snap og hun var sørme vågen. 2 min efter ringede hun og startede ud med: Jeanette det er jo alt for koldt til stranden. Jeg protestede og fik hende lokket. Gjorde mig klar, pakkede en taske, hentede hende, købte noget frokost og så var vi ellers på vej.

Vejret var helt perfekt og det var vandet virkelig også. Jeg var i for første gang i år og det blev til hele 3 gange i bølgerne. Nåede da også at lokke Nini med i vandet den ene gang og hun indrømmede også at det faktisk var dejligt. Det var helt klart og dejligt friskt.

Vi var på stranden i ca 5 timer og det var virkelig super dejligt. Bagefter handlede vi, fik et bad, en portion aftersun og så lidt gang i grillen.

Efter maden gik Nini og jeg en tur ned i byen, der var By Night. Der skete ikke der store, men vi fik da kigget lidt og hun købte et par søde kina sko til 20 kr.

Aften sluttede med lidt friske jordbær og så kørte vi Nini hjem. Ja og når man først har lokket os ud og køre så kan vi jo ha svært ved at lade være med at spille lidt Ingress. Så vi kørte da lige en lille tur forbi Bogense og så Solnedgangen.

Det var en helt perfekt sommerdag, med strand tur, en tur i vandt, dejlig selskab, lækker grill mad og en perfekt solnedgang. Glæder mig til mange mange flere strandture og solnedgange.

Håber i alle har en skøn weekend.. <3

PS: Burde nok ha brugt solcreme. Typisk mig!

6 kommentarer:

 1. Hvor dejligt, at du havde sådan en god og hyggelig dag :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var helt perfekt... også selv om jeg stadig betaler prisen.. er stadig rød og øm..
   Skulle nok ha haft solcreme på.. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Det lyder som en helt fantastisk dag. Men bade -brrrrrrr - lyder koldt i mine ører.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu er jeg altid en af de første der er i vandt, men jeg må indrømme at det virkelig ikke var så koldt i år som jeg frygtede.. Men de andre år har jeg også været i i maj måned. Det er selvfølgelig stadig koldt, vil ikke lyve, men elsker det kolde vand og så op og ligge i solen bagefter.. Det er det bedste :D Det kan anbefales, men selvfølgelig kun på de varme dage.

   Slet
 3. Lyder som en rigtig hyggelig dag :) jeg har ikke været på stranden i nogle år nu, men man kan jo heller ikke altid nå det hele :) og jeg nyder haven i stedet :) men vil da gerne i vandet i år, så nu må vi se om jeg når det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellers må du kommer til Nordfyn og gå en tur med mig i vandet.. :D

   Er der en grund til at du ikke har været i bølgerne??

   Knus <3

   Slet