google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lever mere irl.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. juni 2015

Lever mere irl.

Synes jeg har været meget på farten den sidste uges tid, men det gør mig faktisk ingenting. En af mine mål for 2015 på mit Ønske Bræt, var netop at leve mere IRL og det synes jeg virkelig jeg er ved at blive god til. Jeg kan dog godt mærke at jeg samtidig, skal sørge for at få slappet godt af ind imellem. Det er en fin balance, som ind imellem er svær, fordi jeg så gerne vil det hele. Desværre kan min psyke ikke følge med og det er bestemt en af ulemperne ved min sygdom.

De sidste par dage er gået med forskellige ting. Søndag hjalp jeg min bror og svigerinde med rengøring af deres gamle hus, Mandag var jeg på sygehuset, tirsdag var jeg lidt praktisk og om aftenen spiste Søren og jeg hos svigermor. Ja og i dag har jeg så vasket tøj, hentet Søren fra job, spist til aften i centeret og spillet lidt ingress.

Fik vidst ikke rigtig fortalt jer, om min tur på OUH. Lægen på afdeling O, mener heldigvis ikke at jeg har en seneknude i håndledet og det er jo heller ikke karpal tunnel syndrom. Han kan godt se at der er lidt irritation, men der er ikke det store at stille op, han mener det er efter overbelastning. Han kan ikke tilbyde mig nogen form for behandling pt, men hvis det ikke er gået væk inden for 1 års tid, så skal jeg komme igen. Jeg har jo heldigvis ikke de store smerter, det er bare en rigtig irriterende følelse og jeg skal hele tiden skåne håndledet. Hvis jeg overbelaster det eller laver en forkert bevægelse gør det ondt.

Vi har haft Elsa i 8 dage i dag og hun er faldet rigtig godt til. I dag har vi for første gang rigtig kælet med hende. Hun har været med ovre i sofaen og kravlet lidt imellem vores hænder og på min dyne. Hun er simpelthen bare så sød og jeg glæder mig til mange flere hygge aftener med hende.


Nu, vil jeg smutte tilbage til den virkelig verden, læse et kapitel i bogen og så skal jeg vidst på hovedet i seng. Har en aftale med min Mor i morgen, vi skal kigge på lidt blomster og så håber jeg hun gider lave karbonader til aften. Søren skal nemlig til møde, så jeg er alene hjemme. :D

4 kommentarer:

 1. Nåårh, hun ser så sød ud, lille Elsa :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er den lille Elsa da sød. Dejligt at I kan tage hende op nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Alt for dejlig og ja hun er blevet så dygtig og god til at kravle op i hånden..
   Hun er helt rolig og samtidig har hun et nysgerrigt sind. :D

   Knus <3

   Slet