google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Ingress Enlightened Event - +100M MU.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

14. juni 2015

Ingress Enlightened Event - +100M MU.

I går aftes deltog Søren og jeg i et Ingress Enlightened Event. Planen gik ud på at få fjerne en masse, så det var let at lave de store felter. Søren og jeg stod for oprydnings arbejdet på Nordfyn og det gik som forventet. Næsten lidt for let.. Ha Ha..

Til jer der ikke kender Ingress, kan jeg kun sige prøv det, det er super hyggeligt og en god måde at komme ud på : Kig Her - Ingress.

Vi fik fjernet alle spærre links til tiden og fik også selv lavet et enkelt spærre link selv. Bare lige for at sikre at de blå, ikke kunne ødelægge noget for os. Ca kl 01.30 blev der lavet de store felter. Feltet går fra Polen, Tyskland og til Danmark. Ja og det blev ikke kun til et, men der ligger faktisk ca 10 oven på hinanden, så det har givet nogle ret gode mu point. Det har krævet utrolig meget planlægning fra arrangørens side, men det lykkedes.

Da vi var færdige med at fjerne det vi skulle, mødtes vi med et par af det andre fynske spillere. Vi fik lige samlet lidt ting sammen og snakkede om aftenen. Super hyggeligt. :D

Vi var først hjemme lidt over 2 i nat og så skulle jeg lige se lidt Le Mans, så klokken var vidst ca halv 4 inden jeg sov. Det var et super hyggeligt event, men jeg er godt nok træt i dag.

  

6 kommentarer:

 1. Er virkelig en klovn til sådan nogle ting, så det bliver nok desværre ikke noget for mig :) men super fedt at I kommer ud på den måde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tog mig også lige et par dage at lære, men nu er både Søren og jeg ret grebet af det. Der er 100% nogen som bor i nærheden af dig, der gerne ville hjælpe dig igang, hvis du gerne ville lære det.. Folk er så søde.. <3

   Knus <3

   Slet
 2. Lyder vildt spændende sådan at spille sammen på tværs af landegrænser. Ikke noget at sige til, at du har været træt i dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk super hyggeligt når først man er igang og især når det så lykkedes og det hele bare klapper.. :D

   Slet
 3. Det gav pludselig mere mening, efter at have set den video med en forklaring. Sidst du skrev om det, googlede jeg det og forstod bare stadig intet :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan være lidt svært at forklare også fordi der er mange deltager i spillet.. :D
   Synes dog man skal prøve det af og se hvad det er for noget.. :P

   Knus <3

   Slet