google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Veltilpas og godt på vej.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. juli 2015

Veltilpas og godt på vej.

Jeg er lidt i min egen verden i denne uge, ikke at jeg derved har isoleret mig, men jeg gør ting, når gør dem og samtidig prøver jeg at finde mig selv og en hverdag igen. Jeg har det super godt og er utrolig veltilpas i denne uge, men kan godt mærke at det kommer til at tage lidt tid at komme rigtig ind i en hverdag igen, men er godt på vej. I mandags startede jeg med at stå på vægten og det viste sig faktisk at min vægt har stået stille i de 3 uger, vi har hold ferie, frygtede jo virkelig det aller værste. Min vægt er stadig stort set på sit højeste, så jeg prøver finde den sunde linje igen. Er stoppet med cola, sukker, kage osv og har fundet frem til en mere sund fornuft. Det går faktisk okay.

Jeg har ikke blogget så meget i denne uge, men det er også helt okay. Jeg har taget lidt forskellige billeder de sidste par dage til min instagram, så tænkte at jeg lige vil dele nogen af dem med jer. :P

Et billede efter en tur ned og handle på cykel i regnvejr. 
Prøver være bedre til at gå eller cykle ned i byen, når der skal handles.

Jeg er gået igang med at hækle et Baby-tæppe.
Det er til min Bonus-søs Henriette og hun ved godt jeg er igang med det.
Skulle ha været en overraskelse, men kom til at ligge det forkert op på Facebook. 

Tirsdag hjalp jeg Henriette med at kigge på lejlighed. 
Vi var ned i byen to gange i regnvejr og da vi var færdige, lavede jeg kakao til os. 
Havde også rigtige rester, så hun blev og fik aftensmaden med.

Selv om det regner og min blomster tit bliver ødelagt af regn,
så sker det da at nogen af dem viser sig fra sin smukkeste side. 
Jeg elsker Hawai Blomster, tror måske det er min yndlings blomst. 

Jeg ligger tit vågen på sofaen til langt ud på natten. 
Tirsdag aften, glemte jeg tiden fordi jeg læste i en bog og lyttede til regnen.
Klokken var over 2 inden jeg kravlede i seng.

I går var Henriette og jeg i svømmehallen i over 2 timer. 
Vi var så trætte og slappe bagefter, så det var bare hjem og få en lur. 
Om eftermiddagen var vi en tur i Middelfart og hente en sød baby vugge. 

Disse 3 bøger har jeg læst på det sidste og skal nu afleveres på biblioteket. 
Så er det bare lige at beslutte, hvilken bog jeg skal igang med nu. 
Jeg er nød til at udvide min Goodreads Challenge igen, det er jeg sku stolt af. 

6 kommentarer:

 1. Er Linse god? :) Har den stående på min reol. Og den oppe til højre med skyr og... skuffejern? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa.. <3

   Den med Linse er okay, der står ikke meget jeg ikke vidste i forvejen. Det er en bog jeg ikke rigtig behøvede at læse, men jeg var pisse nysgerrig.. Den er super let at læse, så det tog kun 2½ dags tid at komme igennem den..

   Yep det er bogen PPS Rend mig i skyr og skuffejern. ;)

   Knus <3

   Slet
 2. Også jeg har brugt tid IRL her på det sidste. Fået læst en masse, syltet, ordnet hus og have og har således ikke nået at skrive blogs endsige læse ret mange. Ind i mellem tager jeg mig sammen og får læst en del. Nu er turen kommet til din blog ;-)
  Sikke mange bøger du har fået læst. Og skønt at din hverdag så småt falder på plads.

  Trænger vi ikke bare til noget sommervejr nu? Jeg gør i hvert fald.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da også bare med at nye livet og få gjort alle de der gode ting..
   Hyggeligt at du lige kom forbi. :D

   Ja det er vidunderligt at jeg pludselig kan læse, det er en ny og spændende verden som bestemt gør mig godt. :D

   Jeg trænger såååå meget til sommervejr nu.. De lover godt vejr mandag, så jeg overvejer en strandtur. :D Hvad skal du lave hvis der kommer sommer?

   Knus <3

   Slet
 3. Dejlige billeder af dig - og rigtig fint babytæppe :-)
  Er bogen om Linse god? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde.. <3

   Altså den er okay, kunne god ha undværet at læse den, men var simpelthen så nysgerrig. :P
   Der står ikke mange ting man ikke ved fra tv osv, men alligevel en okay bog og den er meget let at læse, så tog ikke så lang tid. :D

   Slet