google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Forstyrret søvn og afledningsmanøvre.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. august 2015

Forstyrret søvn og afledningsmanøvre.

Billedet er fra i går aftes, lige inden jeg skulle i seng. Det er ret tydeligt at jeg er super træt, hvis man ser hvor røde mine øjne er. Jeg var glad efter en god dag, men som sagt super træt.

Jeg tog mig sammen, fik gjort mig klar til natten og så ind under dynen. I samme sekund jeg ramte puden, startede tankerne. Det kom helt pludseligt ind over mig, som en stor bølge og uanset hvad jeg forsøgte, kunne tankerne ikke stoppes. Det var et stort virvar at tanker, gamle dumme minder og nye udfordringer. Det er længe siden jeg har været forstyrret af den slags tanker om natten og aner ikke hvor det kom fra.

Da jeg havde ligget i sengen i næsten en times tid, var jeg så påvirket af tanker at tårerne pressede sig på. Jeg måtte stå op, kravle ind på sofaen og prøve finde lidt ro. Jeg kunne ikke finde hoved og hale i noget som helst, men fik på en ellers anden måde beroliget mig selv, med de der kendte tanker: Jeanette du gør det godt, du er på rette vej, du er stærk, du kan klare alt, det hele skal nok gå godt, du har bare lige en dum nat. 

De sidste par dage har jeg ellers følt en stor frihed, tomhed og lettet over at være kommet som langt. Som jeg skrev den anden dag: Er det her virkelig det? Er jeg fri nu. Det fik jeg så bekræftet i nat, at det er jeg ikke og helt fri bliver jeg heller aldrig. Jeg er kun nået hertil fordi jeg har kæmpet og jeg har det kun godt, når jeg har roen til det. Jeg vil stadig blive påvirker når noget skubber til mig, men der bliver måske længere og længere tid, imellem det sker. Normalt ville sådan en tur tage mig rigtig lang tid at komme over, men jeg tror faktisk det er ude igen, inden for en dag eller to.

Dagen i dag, har derfor været en af de sære og jeg blev faktisk også ramt af et mindre angst anfald. Nu er jeg på vej ud på den anden side. Koppen og tankerne er stadig lidt forstyrret, men jeg er mere rolig. Jeg har brugt hele dagen på at gøre rent og vaske, det er faktisk en ret god afledningsmanøvre.

Aftenen skal bruges på afslapning og så skal jeg igang med at planlægge fødselsdag. Jeg har fødselsdag her d 21 august, men holder det i weekenden ude ved stranden. Vi skal ha lækkert frokost i det grønne og jeg har lokket min søde svigerinde Lena, til at lave nogle jordbær kager. Det er rigtig dejligt at ha noget og glæde sig til <3

5 kommentarer:

 1. Det er godt med afledningsmanøvrer og godt at have noget godt at se frem til. Jeg håber sådan for dig, at de tilbagefald bliver færre og færre - og mindre voldsomme - og at du bevarer dit overblik og kan sige de ting til dig selv, som du nævner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes jeg formår at komme godt igennem det hele, førhen kunne det tage mig flere uger eller måneder.. Jeg prøver være mere fornuftig, selv om det kan være svært i forhold til angsten..

   Om jeg kommer til at rykke mig meget mere i fremtiden ved jeg ikke.. Jeg synes selv jeg er kommet mega langt og i dag kan leve ret tåleligt med sygdommen.. men er ikke sikker på det bliver bedre end det er nu.. det sidste må jeg leve med. :D

   Slet
  2. Tak søde..
   Dette indlæg er feks en af dem hvor jeg undgår at gå for meget i detaljer.. <3

   Slet
  3. Tænkte jeg nok <3 Det skal man heller ikke.

   Slet