google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Prøver stadig at finde en hverdag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

5. august 2015

Prøver stadig at finde en hverdag.

I går var en super dejlig dag. Jeg brugte det meste af dagen på at hygge mig herhjemme. Fik faktisk læst en masse og kunne virkelig bare nyde roen og mit eget selskab. Lige for tiden svinger det meget om jeg kan nyde roen eller om det udvikler sig, til små irriterende kedsomhed. Jeg har altid hørt at det er sundt at kede sig, men i mit tilfælde, kan det være lidt farligt. Kan godt mærke at jeg har svært ved at finde en rigtig hverdag. Det handler igen om balancen.

Søren har længe haft lyst til at spise på Asia i Odense, men jeg har ikke selv kunne finde lysten. Havde derfor lovet at når lysten kom, så skulle jeg nok huske at sige til. Så da lysten til at tage ud og spise på Asia i går kom, skrev jeg til ham. Han besluttede hurtig at det var en god ide og vi lokkede også min Bror, Svigerinde og nevø med. Vi spiste en masse lækker mad og bagefter blev det til en lille gå tur i Rosengårdcenteret. Alle butikkerne var godt nok lukket, men det regnede udenfor, så det var lidt en nødløsning. Der er dog også meget hyggeligt i centeret, selv om alt var lukket.

I dag har jeg kedet mig ret meget.. Har læst et par kapitler i bogen Bryllupsnatten, den er faktisk ret spændende. Har også fået læst nogle blogs og selv fået skrevet lidt. Har været i bad, men det var ret meget spild af vand, sveder allerede igen. Nu er det tid til at lave aftensmad, så jeg smutter igen..

Glæder mig super meget til i morgen, har en strand-date med svigerfamilien. <3 Jubii..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar