google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Svar: Hvilke udfordringer.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

14. august 2015

Svar: Hvilke udfordringer.

Jeg er i dag blevet kontaktet af Erik som skriver det i ser her til venstre. Jeg elsker når folk skriver til mig og er altid frisk til at svare eller hjælpe, hvor jeg kan. Fik ideen at svare ham i et blogindlæg, så det prøver jeg.

Min største udfordring som blogger er: 
Når jeg blogger kommer det direkte fra hjertet, jeg har utrolig mange tastet fejl og hader at bruge tid på at rette bagefter. Så det sker at der er fejl, men til gengæld er det skrevet direkte fra hjertet.

Den næste ting er at jeg hele tiden skal finde min grænse, for hvad jeg kan dele med andre. Jeg skriver meget personligt, ærligt og åbent, men der er ting jeg ikke vil eller kan skrive om. Jeg ønsker ikke såre andre på min blog, hænge nogen ud osv.  Det er hele tiden en fin balance og vil også rigtig gerne tages alvorlig.

Nogen gange tænker jeg at det ville ha været lettere hvis jeg feks havde valgt at være en anonym blogger. Så kunne jeg krænge mine tanker og mit hjerte helt ud. Slippe for af bruge mit personlige filter. Jeg vælger helt selv at blogge og jeg kan li det, men der er også en bagside af medaljen. Ens omgangskreds følger med på bloggen og ved derfor tit hvad jeg foretager mig. Så derfor kan kontakten i perioder blive mindre. Jeg har perioder hvor jeg savner at folk spørger mig noget mere direkte, hvordan jeg har det eller hvad jeg laver. Jeg har en enkelt gang eller to fået at vide at man jo kan læse alt om mig her på bloggen, så derfor behøver man jo ikke spørger. Det er bare ikke altid 100% rigtig. Jeg virker måske meget ærlig og åben, men der er rigtig mange ting, jeg aldrig skriver om her. Så man får altså stadig kun en del af mig her og ikke hele mig.

Nå, men nok om det. Erik nævner at han hjælper folk med at skrive bedre tekster, hmm.. Nu har jeg jo en diagnose, der gør at jeg er ret tosset med mig selv. Synes han mon at mine tekster fejler noget?? Jeg synes ikke jeg behøver hjælp til at blogge, det går da meget fint. Ha Ha.. :D

Har mange flere udfordringer som menneske, men det er jo en helt anden sag. :P

8 kommentarer:

 1. Den besked fik jeg også for noget tid siden. :) Tror det er sådan en standart en han sender ud til bloggere. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det sikkert.. svaret du på den?? :D
   Jeg tror måske han skriver for at lave lidt reklame for sig selv..
   Tror bare ikke lige jeg er den rigtige.. haha..
   Men er nu altid frisk på udfordringer og på at svare på folks beskeder. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Tak for dit svar Jeanette :-)

  Jeg er glad for at have inspireret dig til at skrive et blogindlæg som svar. God idé. Der er vist ingen tvivl om at du kan lide at skrive.

  Om dine tekster fejler noget skal jeg ikke kunne sige og det er da heller ikke min motivation for at skrive til dig. Hvis dine tekster opfylder deres mål, så er det gode tekster. Jeg skriver til så mange andre bloggere som jeg kan af to grunde: 1. for selv at lære og blive bedre, 2. for at skabe kontakter og relationer.

  Det er altid spændende at høre hvad andre gør og hvilke udfordringer de har. Tak fordi du inviterede mig indenfor i dit univers ;-) Det er en stor hjælp.

  Du ser ud til at du nogle gange godt kunne tænke dig at folk spørger mere ind til dét du skriver. Når jeg læser de anbefalinger dine veninder har givet, så kan jeg se at du har noget erfaring og et ønske om at hjælpe andre. Har du prøvet at formulere din mission? Dvs. hvordan vil du hjælpe andre? Hvordan ville du gøre en forskel i andres liv? Når du kender din mission er det nemmere at målerette dine tekster og gøre dem relevante for dem der læser din blog. Det vil give mere interesse fra læseren.

  Et lille tip til at engagere folk og få dem til at kommentere eller dele er helt enkelt: stil dem spørgsmål. Jeg afslutter altid mine artikler med et spørgsmål. Det skaber mere aktivitet og giver bloggen liv.

  Endnu engang tak for dit svar, det var en stor hjælp ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke et enkelt mål eller formål med bloggen.. Jeg skriver for min egen skyld og fordi det er rigtig godt for mig. Det er kun et bonus når nogen kigger med. Jeg vil rigtig gerne hjælpe andre, men det er ikke et must.. Det er noget jeg gør når det er muligt og ellers ikke.. Det er faktisk ret kompliceret.. Hvis jeg kunne hjælpe alle ville jeg nok det, men det er der jo ingen der har kræfter til og jeg må opdele den energi jeg har. :D

   Det sker faktisk at jeg stiller spørgsmål i mine indlæg, det er bare ikke noget jeg gør i dem alle.. :D

   Men tak fordi du skrev, kiggede med og kom med råd.. ;)
   Jeg ved ikke om du tænker over det og det har nok heller ikke været din hensigt..
   Men på mig virker du sådan lidt bedrevidende og det er generelt noget jeg ikke er helt tosset med..
   Bare lige for at smide et lille råd tilbage :P

   Knus <3

   Slet
 3. Mange glemmer nemlig at man altså også lve meget andet og har mange andre følelser end dem man deler offentligt.. Både på blog, instagram, twitter, facebook osv.. Savner også tit ar folk faktisk spørger ind til en.. For så selv hvis de ikke følger med, så gør en i samme husstand måske og de siger det videre.. Så bliver man lidt sådan... "Hmm okay".. Eller sådan har jeg det i hvert fald.. Derfor elsker jeg hvis nogen faktisk skriver, selvom man ved de måske læser med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender faktisk også nogen som prøver skjule at de godt ved et eller andet, jeg er igang med at fortælle, fordi de feks har læst med på bloggen.. Det er lidt sjovt når man opdager at folk prøver at lade som om de er overrasket.. ha ha.. men ja, nogen dage er det svært at være blogger og andre dage har jeg det okay med at folk bare kan følge mig på bloggen..

   Knus <3

   Slet
 4. Mon ikke alle os bloggere sorterer i det, vi deler med andre. Jeg gør i hvert fald. Jeg har de samme begrænsninger som dig, udover at jeg nok er mere privat, end du er. Men ligesom dig, skriver jeg for min egen skyld og da det er min blog, bestemmer jeg selv emnerne ;-)
  Det sker, at jeg har noget på hjerte, men det er ikke et must.
  Til gengæld synes jeg, det er mærkeligt, når nogle af mine venner, siger at de læser min blog - men i øvrigt aldrig giver sig til kende på den. Ikke fordi de behøver, men alligevel. Men har så også vænnet mig til / indset at sådan er det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved at største delen af dem jeg kender læser med på bloggen, men ja der er ind imellem nogen som man ikke lige regner med kigger med.. det er lidt sjovt når det sker.. :D

   Jeg forsøger at være så åben jeg kan, men der er meget jeg ikke skrive om :D

   Tak for din kommentar.. <3
   Knus <3

   Slet