google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: "Mødet" er nu min yndlings bog.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. september 2015

"Mødet" er nu min yndlings bog.

Hvis du har fulgt med her på bloggen, husker du måske at jeg i Onsdags, gik igang med denne moppe-dreng af en bog. Havde hørt meget godt om den og havde ventet i noget tid, på at det blev min tur på at låne den på biblioteket. Det er 450 sider med passioneret og lidenskabelig kærlighed imellem to unge mennesker.

Det blev min bog nr 17 og er åbenbart blevet den bedst bog jeg har læst. Det er en rigtig tøsebog og jeg er normalt ikke så tøset, men den er virkelig god og har næsten ikke kunne slippe den. Jeg er jo stadig helt ny som læser, så har jo mange gode oplevelser til gode endnu.

Jeg har netop været ind og reserverer 2. del som hedder Tvivlen og kan næsten ikke vente. Havde virkelig aldrig regnet med at jeg lige kunne sluge en bog på 550 sider på 4 dage. Jeg har jo kun læst siden Marts måned, så synes altså jeg er ret sej. Det bliver kun bedre med mine øjne og jeg får lettere og lettere ved at holde fokus. 

Læs evt mit indlæg fra dengang i marts - Halsen, Kiropraktoren og jagten på en bog.

6 kommentarer:

 1. Fedt med en ny yndlingsbog - jeg glææder mig sådan til at kunne læse igen :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forstår jeg godt søde, men jeg er sikker på at du er på vej og at det nok skal komme snart. <3
   Det er sådan set min aller første yndlingsbog.. har aldrig rigtig haft en yndlings bog før. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Så herligt med en god bog - måske jeg skulle en tur på biblioteket?C

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt og jeg nyder virkelig at læse.. :D
   Synes da du skulle besøge biblioteket, man ved jo aldrig hvad man får med hjem.. ha ha

   Slet
 3. Så har vi en fælles ynglings bog :D Jeg havde det på samme måde som dig, da jeg gik i gang med den, men man bliver hurtigt grebet af den. Jeg læste den selv til readathorn, og nåde at læse den på under 24 timer.

  Du kan godt glæde dig til den næste bog :D Jeg går og venter på nr 3, der kommer her til Oktober

  knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig en god bog er jeg er nu næsten ked afm at jeg er færdig med den. Jeg håber lidt at det snart bliver min tur på biblioteket til at låne tvivlen og måske det kan passe med readathon. :D

   Knus <3

   Slet