google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Nu med eget Domæne.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. september 2015

Nu med eget Domæne.Jeg har nu blogget i ca 3½ år og helt fra starten overvejede jeg faktisk at købe mit eget domæne til bloggen. Når man har en blog her ved Blogger, hedder ens blog feks Jeasblanketanker.blogspot.dk Det har altid irriteret mine øjne at der skulle stå blogspot. Nu har jeg købt et rigtig domæne, så nu må min blog gerne hedde www.jeasblanketanker.dk, så jeg slipper helt for at der står blogspot og det fantastisk. Jeg fandt selv frem til Unoeuro, hvor jeg kunne købe mit domæne. Det vil koste mig ca 38 kr om året og der var så også lige et engangs-oprettelsesgebyr på 52 kr. Synes det er ret billigt sluppet og jeg er glad for at jeg langt om længe tog mig sammen til at gøre det. Jeg er ikke særligt dygtig til alt det der sker bag om bloggen, men det lykkedes mig da alligevel at sætte det hele op selv. Var næsten ved at gi op undervejs, men det gik og jeg er super stolt af mig selv.

Nu er jeg lidt spændt på hvilken betydning det ellers vil få, jeg ved at den viderestiller uanset hvad man skriver, men hvad med gamle links og kan se jeg også lige skal ha det nyt koblet rigtig til bloglovin. Tror dog stadig man kan følge mig via den gamle, så det er nok en smagssag.  

4 kommentarer:

 1. Ej hvor lækkert. Tillykke med det :D

  Det er lidt sjovt at du lige har fået et, for jeg sidder selv og er i gang med det, men det tager en del tid -.-

  Jeg håber at du bliver glad for det

  knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde, synes det er dejligt at slippe for at der står blogspot..
   Cool at du også er igang og ja det tager lidt tid og god tålmodighed..

   Knus <3

   Slet
 2. Sejt. Ved ikke, om jeg har tålmodighed til at finde ud af det. Men det kan bestemt ikke siges, at være dyrt.
  Til lykke med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det krævede da lige lidt tålmodighed at sætte op, men da jeg først fandt ud af hvordan var det let..

   Mange tak, er rigtig glad for at jeg gjorde det :D

   Slet