google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg har sejret og er nu klar.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

14. november 2015

Jeg har sejret og er nu klar.

Siden jeg stoppede på psyk i foråret, har jeg tænkt en del på det her med at stå på egne ben. Det var hårdt da jeg fik beskeden om at jeg skulle stoppe, men jeg vidst også samtidig inders inde at jeg var klar. Der er nu gået en del måneder og jeg har det helt fint med beslutningen. Det sker tit at jeg savner psyk at tale med, men så tænker jeg bare på hvad min kontaktperson ville sige og så ved jeg hvad jeg skal gøre.

I sidste uge fik jeg faktisk en mail fra hende og det var sådan en glædelig overraskelse. Det er stadig vildt underligt at en person som har haft så stor betydning i ens liv, lige pludselig ikke er tæt på mere. Samtidig står jeg jo med alle de her gode følelser og tanker. Er utrolig stolt over hvor langt jeg er kommet og selv om livet nogen dage er besværligt og jeg har svært ved finde ud af, hvad der er rigtig og forkert, så ved jeg at det er det rigtige. Jeg er kaptajnen i mit eget liv og jeg kan jo godt.

Jeg har perioder hvor jeg er meget sensitiv og i de perioder hvor det kommer mest til udtryk, bruger jeg musikken. Den anden dag, havde jeg på en eller anden måde, brug for at komme ud med noget fra mit indre, så der skulle lidt hård musik til. Endte med at jeg hørte Suspekt det meste af dagen, for fulde gardiner. Lige nu er jeg en del mere sentimental og så er det tit Luckas Graham jeg lytter til. Hans tekster sætter virkelig noget på plads inden i min krop og det slipper noget indre uro ud. Når jeg høre musik, mærker jeg det i hver eneste lille celle og nerve i min krop og det er både fysisk og psykisk. Derfor høre jeg tit musik, efter hvordan min krop har det. Tror også det er en af grundene til at jeg høre så meget forskelligt. Der skal være noget til alle dage og følelser.

Nå, men for at runde lidt af her, så er vi næste nød til at slutte med noget musik, som passer på mit humør og hvad min krop føler. I denne uge har jeg følt en stor frihed og jeg ved nu at uanset hvad der skubber til mig, så er jeg nu klar til at stå på egne ben, jeg har sejret og klar til at tage imod livet. 

Prøv bare at luk dine øjne og lyt med.. <3


4 kommentarer:

 1. Waow! Hvor er det super gode sange. Jeg kendte dem ikke, men jeg er da faldet pladask for dem nu <3 Hjertelig tak for at dele dem <3

  Jeanette, du er super sej! Du er kommet SÅ langt, at det er helt vildt at tænke på. Klap dig selv på skulderen og vær mega stolt af dig selv <3 Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja deres musik er helt ubeskriveligt og ved du hvad.. jeg skal se dem live på fredag. :P Søren og jeg har set dem live før og det er en enormt oplevelse. Hans stemme kravler helt ind under huden på en.. Troede egentlig alle vidste hvem Lukas Graham var.. ha ha.. Han spillede faktisk grunk i de gamle krummerne film..

   Mange tak for dine ord, det varmer og jeg prøver virkelig tage min sejr helt ind og holde godt fast i den. Jeg er enormt stolt. Jeg er ikke i mål endnu, men jeg er her og jeg lever. <3

   Knus <3

   Slet
 2. Hvor er I heldige <3 Jeg vidste godt, hvem Lukas Graham er, men jeg kendte ikke disse to sange - det gør jeg så nu, for jeg har hørt dem flere gange siden du skrev indlægget her :-D

  Du har al mulig grund til at være SÅ stolt af dig selv <3 Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Nåå okay på den måde.
   Begge sange er fra deres album som er fra i år og det burde du virkelig lytte igennem hvis du kan li de her to sange.. Jeg kan li dem alle sammen. <3

   Knus <3

   Slet