google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Nisser fra Mor.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. december 2015

Nisser fra Mor.

Det sker ikke så tit at min Mor forkæler mig, men en gang eller to om året er jeg heldig. Det er blevet en tradition at min Mor gir mig en Nisse i December. Det kom sig af at jeg jo ikke rigtig havde så meget julepynt, da jeg var yngre. Egentlig havde jeg nok heller ikke rigtig den store lyst eller kræfterne til at pynte til jul, men der var altid en Nisse fra min Mor. 

Hvis i vil se en af de første jeg fik, så har jeg vist den i et indlæg i 2012. Kig Her.

I år har min Mor ikke købt en Nisse, men da jeg var forbi hende i forgårs, var hun igang med at kigge alt deres julepynt igennem. Hun havde en masse hun ville af med, så jeg måtte tage lige det jeg ville og resten kunne min bonus søs Henriette få.

Min Mor har stort set kun Trip Trap nisser nu og personligt at de ikke lige mig. Det er ikke nogen jeg selv ville købe.

Det var gået op for hende at hun havde nogen der var ens og havde derfor et sæt i overskud. Dem snuppede jeg, sammen med denne lille trolde-nisse. Den er meget mere mig.

Nå, men de kom alle 3 med hjem og jeg har fundet en fin plads til dem.

Nu mangler jeg bare at alle nisserne kommer med en stor portion julestemning. Synes ikke det har ramt mig endnu. Jeg føler mig dog ikke stresset i år, så det er fremskridt.

3 kommentarer:

 1. Rigtig sød nisse, du fik i år. Den kan jeg også godt lide. For mig er december hygge - selve julestemningen kommer til mig, når vi den 24. sidder samlet ved bordet med maden på tallerknerne og er klar til at spise og englespillet ringer midt på bordet. Så er den der. Det er det allerbedste øjeblik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg plejer også først at blive rigtig ramt af det d 23/24december..

   Heldigvis er der ikke så meget drama i år, så jeg har mere ro på..

   Slet
 2. Årh dejligt du ikke er stresset :D Det er jeg heller ikke rigtigt i år - endnu. Normalt bliver jeg heller aldrig ramt af julestemningen før dagen før jul; men denne gang er det anderledes. Jeg har fået juletræ, og kalenderlys (trip trap er heller ikke så meget mig, men min kæreste købte en triptrap kalenderstage til mig, og den er egentlig meget sød), og så har julen sgu alligevel sneget sig en smule ind på mig. Lejligheden vælter sig dog ikke i julepynt ^^

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet