google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Det er lidt skørt.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. november 2016

Det er lidt skørt.


Planen var at jeg ville slappe totalt af i dag og læse, men sådan gik det ikke helt. Var kun lige kravlet ud af sengen, da hjernen begyndte med alle sine skøre ideer. Ved fandeme ikke hvad der sker for tiden. Så synes den lige der skal tørres støv af, vaskes tøj, pudses vinduer, fejes blad og støvsuges, inden der skal julepynt op. Så det gik formiddagen med. Så skulle jeg bare lige ned i netto, men da jeg kom op på cyklen, sagde hjernen, du kan da godt lige køre en omvej i det gode vejr.  Det var en dejlig tur, men tiden løber bare fra mig. Pludselig var det eftermiddag jo.

Søren kom tidlig hjem i dag og begyndt at slæbe julepynt op af kælderen, for jeg havde jo hele ugen ventet på at kunne komme igang. Men da først det hele var her, orkede jeg ikke gå igang. Vi fik dog hængt et par ting op og efter at ha' sat tråd i 1000 ting, fik vi også pyntet juletræet. Det er så fint. Det er faktisk lige præcis som jeg havde tænkt. Synes desværre ikke jeg kunne tage et ordenligt billede, der virkelig viser hvor smukt det er, men sådan er det jo. Pyt.

Mon ikke jeg får pyntet til jul i løbet af weekenden. I morgen skal vi over til min mor og lave juledekorationer og jeg glæder mig. Det er igen en af de traditioner jeg gerne vil holde fast i. Resten af weekend skal altså bare nydes og så håber jeg at jeg kan finde lidt mere ro i næste uge.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Hvor er det et smukt juletræ <3
  Jeg skal love for, du fik lavet mange ting i går. Gid jeg havde samme energi :-)
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde.. det er også blevet lige som jeg gerne ville.. :D

   Ja jeg fik lavet lidt, men det er som om jeg ikke kan pynte til jul hvis ikke der er styr på tingene først.. ret fjollet.. ha ha..

   Knus <3

   Slet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Jeg havde selv et plasticjuletræ på mit værelse, da jeg boede hjemme hos min mor. Jeg tror ikke, at det går i dag med mine katte :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk også mere hyggeligt end jeg egentlig havde regnet med.. Ja misserne ville nok synes det var evig sjovt.. måske skulle du købe et til dem de kan lege med.. ha ha..

   Knus <3

   Slet
 3. IHH, hvor er dit juletræ altså bare smukt og fint <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak sødeste.. Håber du kommer og ser det irl en dag.. Det er virkelig smukkere i virkeligheden. :D

   Knus <3

   Slet