google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Du fik mig til at tænke.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. november 2016

Du fik mig til at tænke.


Da jeg var ude og gå i dag, tikkede der et tweet ind fra Anne-Mette, hvor der stod at hun var misundelig, over al den overskud, jeg har for tiden. Det fik mig virkelig til at tænke, så tak for det. ha ha..

Juni 2015 sagde jeg farvel til psyk og det var noget af det vildeste jeg i mange år, var nød til at gøre. Jeg var dengang slet ikke i tvivl om at jeg godt kunne stå på egne ben, men det var ubeskrivelig angstprovokerende. Jeg tænker hele tiden på psyk og jeg vil gerne indrømme at jeg her om vinteren mangler dem extra meget. De var så gode til at fortælle mig at jeg er på rette vej, at jeg ikke, er min sygdom, men blot menneske som andre. Jeg har mine udfordringer her i livet, men så længe jeg har roen og selv sortere så meget negativt fra jeg kan, så har jeg det faktisk okay.

Lige nu har jeg lidt extra overskud, men jeg har ingen ide om, hvor længe det holder eller hvor det kommer fra. Jeg har stort set ikke nogen planer resten af året og det nyder jeg. Lige pt er jeg ret meget alene i hverdagene, men jeg nyder det faktisk. Prøver at komme lidt ud hver dag, bruge min sunde fornuft og så hygger jeg mig derhjemme for resten. Har brug for at der er totalt ro omkring mig, så jeg kan lade op efter en meget aktiv sommer, men så jeg samtidig kan komme godt igennem vinteren. Jeg skære simpelthen alt fra, så meget jeg kan. Så er der kun mig og de gode ting tilbage. Alt der kan gi stress, uro eller negativ energi, skal bare gå væk. Feks blogger jeg ikke så meget lige for tiden, men jeg gør det når lysten og overskuddet er der. Det skal føles godt. Mange år med sygdom har lært mig at mærke godt efter, hvad føles rart og hvad gir uro.

Fuck hvor har det taget mig mange år at kommer hertil. Jeg er så stolt af mig selv, når jeg kan se og mærke, hvor langt jeg er kommet. Der er stadig dumme forstyrrelser, men når bare de holder sig langt væk eller jeg kan skubbe dem ud af mit liv, så har jeg det godt. Det koster indimellem, men det er det hele værd og det er det rigtige for mig. Jeg må også gerne ha det godt og gøre gode ting for mig selv. Jeg har accepteret at det her er mit liv, at det faktisk kan være godt, når bare jeg tager styringen og pyt med resten.

Det lyder let ikke???

Det er det ikke, men det er hele kampen værd. <3

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

12 kommentarer:

 1. Jeg håber virkelig at nå dertil en dag. Du er et forbillede, og giver mig mod på at kæmpe videre. Livet er noget værd, selvom man ikke køre i ligeså højt gear som andre..

  Tak!<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ønsker også for dig at du kommer dertil en dag. Det er hårdt arbejde, men det er det hele værd.. Ville sådan ønske at jeg kunne dele min ro med jer alle sammen. Det er kun derfor jeg har det godt i dag..

   Det varmer at jeg kan være et forbillede for nogen..

   Krammer <3

   Slet
  2. Jeg begynder ligeså stille at tro på at jeg når dertil :). Men som du siger - i mit tempo.

   <3

   Slet
  3. Man skal tro på det og så bare ned i gear.. faktisk skal det helst gå alt for langsomt i starten og man skal vælge alt fra som man på forhånd ved ikke vil lykkedes.. Der skal en masse personlige sejre til.. De er så vigtige..

   Knus <3

   Slet
 2. Jeg hepper på dig, tak for et indlæg fuld af positiv energi :-)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din søde besked, det varmer og tak fordi du hepper på mig..

   Knus <3

   Slet
 3. Du skal med rette være stolt af dig selv <3

  Du er kommet SÅ langt de 3 år jeg har kendt dig.. og ja, forstyrrelser er der sgu i vores allesammens liv, men kunsten er at kunne lukke dem ude :) Og selv om det kan være svært, så klarer du den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak søde, jeg er virkelig nået langt og der sker hele tiden nogen.. Det er hårdt arbejde, men det er virkelig det hele værd.

   Knus <3

   Slet
 4. Du har al mulig grund til at være stolt af dig selv, for du har virkelig kæmpet for at komme hertil - det er SÅ sejt og godt gået <3

  Laughing skriver, at du er et forbillede, og det er du også for mig. Jeg lærer så meget af at følge dig, og du giver så meget ved at dele så gavmildt ud af dit liv - hjertelig tak for det <3 Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. I er bare så søde og det rør mig virkelig at i ser mig som et godt forbillede. Jeg kæmper imod en diagnose som egentlig er helt modsat og virkelig tabu belagt, så det er en sejr for mig at i har det sådan..

   Det er mig der takker, fordi i ser mig og i gir mig lige så meget tilbage..

   Knus <3

   Slet