___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. december 2016

Brændte Mandler


Til jul skal der været lidt brændte mandler. Sidste år kom Søren hjem med en masse, de havde lavet i børnehaven på bål. Jeg blev inspireret og tænke at i år, ville jeg prøve lave dem selv. Har lavet saltmandler flere gange og det er meget samme princip. Her får i lige den opskrift jeg har brug, den er fra Alletiders Kogebog.

Ingredienser:
200gram mandler
2dl sukker
2dl vand

1: Mandler, vand og sukker kommes på en pande og der skrues op på fuld blus.
2: Sukkerlagen koges ind, imens der røres rundt.
3: Vandet fordamper og sukkeret bliver helt tørt og smuldre.
4: Skru ned på middelvarme, hold øje og fortsæt med at rør lidt rundt.
5: På et tidspunkt smeltere sukkeret igen og mandlerne bliver blanke.
6: Spred mandlerne ud på et stykke bagepapir og køl af.
7: Når de er helt kolde, kan du dele dem fra hinanden og komme i et bøtte.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar