google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Fynske Bloggers - Meet Up.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

18. november 2017

Fynske Bloggers - Meet Up.

I dag har jeg deltaget i et Blogger Meet Up for Fynske Bloggers. Da jeg første gang blev spurgt, om
jeg havde lyst til at deltage, tænkte jeg at det klare jeg aldrig. Hele min krop skreg og synes bare jeg skulle gemme mig langt væk. Men efter jeg fik snakket med Søren om det, besluttede jeg at springe ud i det. Min angst er ret aggressiv for tiden, men den får ikke lov til at bestemme, hvad jeg skal. Den er mest inde i mit hoved, men jeg prøver virkelig bare at ignorer den.

Vi var 18 meget forskellige personer, som troppede op på Cafe Fleuri i Odense. Jeg har aldrig været derinde før, men har virkelig tit tænkt på det. Det er en sød lille cafe, med virkelig meget charme. De havde været så søde at ligge lokale til og servere lidt lækre drikkevare og snacks.

Jeg nåede desværre ikke at snakke med alle, men forsøgt så godt jeg kunne. Det var super hyggeligt og gik bedre end jeg havde forventet. Alle var søde, smilende, åbne og snakkesaglige.

Jeg har længe efterspurgt at der skulle være plads til mere forskellighed og mere plads til alle fynske bloggere og det er der nu. Det var Fynske Bloggers første Meet Up og jeg ved nu at jeg sagtens kan være med en anden gang. De har netop også skiftet navn til Fynske Influencers. Er spændt på at se hvad det udvikler sig til. Vil gerne med igen en anden gang, i hvert fald.

 (Reklame - lokale, snacks og drikkevare af Cafe Fleuri)

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

10 kommentarer:

 1. Dejligt du du deltog, trods alt. Det må være skrækkelig at have det sådan, kan kun selv relaterer med den nervøsitet som opstår hos mig selv skal være sammen med nye mennesker men forventer dog ikke det sådan alligevel ikke rigtig kan sammenligne.

  ..og det er da postitvt at du vi deltage igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er utrolig stor forskel på nervøsitet og angst..
   Heldigvis klarede jeg det uden problemer og er glad for at jeg kom afsted..

   Knus <3

   Slet
 2. Du er så sejt, at du deltager alligevel - og at det blev en succes for dig.
  Rigtig godt gået, søde<3

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er virkelig også stolt af mig selv, forstår stadig ikke helt at det gik så fint..

   Knus <3

   Slet
 3. Det ser bare hyggeligt ud - sejt, at du kom afsted (:

  - K

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er virkelig også glad og stolt af mig selv..

   Knus <3

   Slet
 4. Tusind tak fordi du kom Jeanette! Mega sejt af dig!

  Klem J

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for at jeg overvandt min angst og kom afsted. Super hyggeligt at hilse på dig, bare ærgerligt at vi ikke rigtig fik snakket.. Jeg er meget overrasket over hvor blandet en flok vi var. Det er så fedt at der er plads til forskellighed. Troede faktisk der ville være flere personlige bloggere, men vi var næsten i undertal.. ha ha..

   Mega sejt af dig at du går i front for at skabe et nyt fællesskab..

   Knus <3

   Slet
 5. Hvor er du sej! Det ser så hyggeligt ud! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er virkelig også stolt af mig selv.. tak søde..
   Det var rigtig hyggeligt.. <3

   Knus <3

   Slet