google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: En lille update fra hverdagen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

15. november 2017

En lille update fra hverdagen.

Et næsten obligatorisk billede, fra endnu et af de der farlige venteværelser.. Eller så slemt var det slet ikke, men føj hvor jeg bare synes at venteværelser ,er det værste i hele verden.

For ca en måned siden, mærkede jeg en lille knude i mit bryst og gik til lægen med det. Hun var ret sikker på det ikke var noget farligt, men hun sender generelt alle videre til mammografi. Så i går, var jeg en lille tur forbi ouh, for at få taget billeder af mine bryster og få dem tjekket. Heldigvis ser alt fint ud og lægen derinde mente at det er fedt og brystvæv, som pludselig føles anderledes, fordi jeg jo har tabt mig. Det var en ret okay oplevelse og har faktisk aldrig rigtig været nervøs for at der var noget galt, før jeg sad i venteværelset. Fjollet. Men er så glad for at alt ser fint ud.

Gad faktisk godt ha haft de der scannings billeder med hjem af brysterne. Så dem på en skærm og de er helt imponerende flotte. Burde være standart at man lige fik en kopi med hjem. :D

Efter turen på ouh, kørte jeg lige forbi netto og jem og fix. Købte et par lyskæder og fik dem også sat op, da jeg kom hjem. Resten af dagen stod på afslapning og så spillede jeg computer. Faktisk forsvandt tiden helt for mig, var lige ved at glemme at hente Søren fra møde og senere glemte jeg også helt at gå i seng. Klokken var vidst 3, inden jeg fik slukke computeren og kravlede ind under dynen.


I dag er jeg helt smadret og holder en fridag, så må træningen vente til i morgen.

Og her til sidst vil jeg lige fortælle om noget helt andet. Jeg er i sidste uge blevet spurgt, om jeg kunne være interesseret i at deltage i et Blogger Meet Up i Odense på lørdag, for alle Fynske Bloggere. Jeg gik i tænke boks og har i dag besluttet at jeg prøver tage med. Kan godt mærke at min angst pt er presset og ikke helt syntes, det er en god ide, men som Søren siger: Det bliver jo også en sejr og sikkert en god oplevelse. Han har selvfølgelig ret og jeg vil jo også rigtig gerne, så jeg prøver. Der er vidst 18 personer tilmeldt lige nu og tror faktisk ikke jeg har mødt nogen af dem, så det bliver spændende.

Min angst er virkelig et kapitel for sig selv lige nu. Jeg ved at det handler om at jeg presser mig selv. Her om vinteren, plejer jeg at gå ret meget i hi, men i år kæmper jeg virkelig, for at holde fast i de gode rutiner. Hvis det lykkedes mig at træne, hver uge resten af året, så bliver det virkelig en af mine største sejre. Min krop skriger, efter at få lov til at gi op og bare flytte permanent ind på sofaen, men jeg kæmper videre. For at det her skal lykkedes, har jeg virkelig skåret alt andet fra og på de dage hvor jeg ikke træner, skal jeg virkelig holde fast i at få slappet af. Synes godt nok jeg har svært ved at finde en balance med angsten lige nu, men jeg nægter bare at overgi mig. Håber jeg kan kombinere julefred og de gode rutiner med træning.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Du er sej for at du presser dig selv. Og der er ingen tvivl om, at Søren har ret. Det bliver en sejr og en god oplevelse.

  Det lyder til at du gør alt hvad du kan, for at finde en fornuftig balance, selvom det også kan være en kamp. Jeg håber det går godt for dig!

  Og så hepper jeg selvfølgelig på din træning hver uge resten af året <3

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din dejlige kommentar og sorry jeg er lidt længe om at svare.

   Tak fordi du hepper på mig, jeg hepper virkelig også på dig.
   VI er så seje..

   Knus <3

   Slet
 2. Ej hvor godt, at der ikke var noget med den knude <3

  Jeg synes bare du er så pisse sej og jeg hepper på dig!

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var virkelig dejligt og mange tak..
   Jeg synes virkelig at jeg er længe om at vænne mig til denne vinter, men mon ikke det nok skal gå alligevel..

   Krammer <3

   Slet