google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Første blod donation.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

26. januar 2018

Første blod donation.


På en lidt trist og grå onsdag, fik jeg for aller første gang, tappet og doneret blod i Blodbussen. Det var en god oplevelse og i dag. har jeg allerede fået besked om at min Blod, er blevet anvendt.

Jeg har været flere år om at blive bloddoner, en beslutning som egentlig var ret nem. Jeg besluttede nemlig for mange år siden at jeg gerne ville være bloddoner, men jeg turde ikke kaste mig ud i det, før jeg var 120% sikker på at det ville blive en succes. Så at jeg nu har doneret blod, for første gang, er en super fed personlig sejr.

For mig er det vigtig at kunne hjælpe hvor jeg kan, feks når der er forskning eller nu ved at donere blod. Når man er førtidspensionist og går hjemme, kan man ind imellem godt følge sig, lidt magtesløs i forhold til at være en del af samfundet. Jeg vil rigtig gerne gi noget tilbage og det her, er så min måde at gøre det på.

Kan kun anbefale at blive bloddoner og det er super nemt, når blodbussen holder i ens nærområde. Jeg har ca 100 meter derhen, så det kan faktisk ikke være nemmere. Personalet i bussen fortalte også at de savner lidt flere donorer i Otterup, så de kan komme forbi lidt oftere. Men generelt mangler de jo altid donorer i hele landet.https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

8 kommentarer:

 1. Jeg har været bloddoner i et par år (men har været i en længere karantæne) og jeg er helt enig med det. Det er enormt fedt at kunne give sit blod. Jeg må hellere få meldt mig aktiv igen, så jeg kan blive tappet.

  Det er nemlig slet ikke så slemt. Og sejt du har fået det gjort! <3
  Jeg synes du er vildt god til at gøre ting som dette og leverprojektet. Det er virkelig fedt. Kæmpe respekt herfra :-)

  Rigtig god weekend.

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor fedt, ja du må lige med igen.. :P

   Det er skørt for før jeg blev syg havde jeg også lidt tilmeldt mig, men så væltede min verden og jeg turde intet.. så blev slettet igen.. og i alle de år jeg var syg, var jeg sikker på at det aldrig skulle lykkedes for mig at donere blod.. Så at det sker nu er en fed sejr.. Vi kender jo næsten alle sammen nogen som har haft brug for blod, så fedt at kunne være med til at hjælpe..

   Tak for dine dejlige ord.. Rigtig god weekend til jer..

   Knus <3

   Slet
  2. Ja, nu er der ingen undskyldninger længere. Må ringe til dem på mandag :D

   Det kan jeg godt forstå du synes er en fed sejr. Det er det da bestemt. Klap dig selv på skulderen! :-)

   Knus<3

   Slet
  3. Du kan booke en tid via deres hjemmeside.. ;)

   Knus <3

   Slet
  4. Ja, det ved jeg. Men kan ikke finde ud af at gøre det, i forhold til at jeg har været i karantæne i næsten et år :o

   Knus<3

   Slet
  5. Nå okay.. Glæder mig til at høre om du får en tid.. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Hvor er du sej <3 Hjertelig tillykke med den store sejr <3
  Selv kan jeg desværre ikke donere blod pga noget medicin, jeg får. Det er der ikke noget at gøre ved.
  Du ønskes en rigtig god weekend <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak søde, føler mig virkelig også bare fantastisk. Det er noget jeg gerne ha ville i mange år..

   Ja der er lige nogle regler med medicin, det er også derfor at jeg synes at når nu jeg har muligheden, så ville jeg virkelig bare gerne gøre det.

   Håber også du får en skøn weekend.. Knus <3

   Slet