google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Nytårs Prinsesse Tårer
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. januar 2018

Nytårs Prinsesse Tårer


Som jeg skrev i mit Nytårs-indlæg, så havde vi en rigtig dejlig nytårsaften. Vi tog hjem omkring kl 2 og i det øjeblik, jeg gik ind af døren hjemme, vendte min verden sig. Det sker hvert år, nytårsnat og er så dyb en smerte at jeg har svært ved at rumme det.

Om ganske få dage, er det 5 år siden, jeg mistede min dejligste veninde Pernille. Jeg har beslutter for længe siden at jeg ikke ønsker at markere dagen, da hun gik bort, men i stedet for mindes alle de gode ting. En af de aller kæreste minder jeg har, handler om Nytårsnat. I alle de år vi kendte hinanden, havde vi vores egen lille nytårs tradition. Jeg skulle skrive en sms, når jeg var på vej hjem fra fest og så ville hun ringe, når jeg var hjemme. Så kunne vi sludre til solen stod op og snakke om alle de gode ting, vi skulle opleve sammen i det nye år. Snakke om hvordan vi sammen, skulle udvikle os, for vi ville ud af mørket *sammen*, vi ville også mærke kærligheden, glæden og livet.

Jeg ville gi' alt, hvad jeg ejer og har, for at få sådan et opkald igen. Min sorg er stor og smertefuld. Jeg savner min Prinsesse og at hun var en af dem, der var med til at trække mig ud af mørket. Den sidste Nytårs-samtale vi havde, var noget ganske specielt. Hun havde i længere tiden været opgivende, men pludselig havde hun igen lysten til livet og til at kæmpe med næb og klør. Jeg var stolt og klar til at være den stærke og til at vise hende glæden, ved at kæmpe. Jeg ved hun gav alt hvad hun havde, men desværre sov hun stille ind et par dage efter. Hendes smukke hjerte, stoppede med at slå, men jeg føler jeg kan høre det endnu.
 
https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Et klogt menneske, jeg husker desværre ikke hvem, sagde engang, at sorg er kærlighed, man ikke kan komme af med. Det kom jeg til at tænke på nu, for kærligheden til din veninde lyser så klart og fint ud af dit indlæg <3
  Sender dig kærlige tanker og kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde, sikke nogle søde ord.. Det virker ret logisk..

   Krammer <3

   Slet
 2. Smukt skrevet og selvfølgelig også trist. Hold fast i alle de go’e minder du har med Pernille - og husk det er godt både at mindes og savne.
  Jeg mistede selv en af mine rigtig go’e venner i 2011. Det rammer da stadig væk en gang i mellem, men så er det godt at huske på alle de sjove timer vi også havde sammen.
  Stor krammer herfra
  Louise M

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er med at holde fast i de gode minder..
   Synes også jeg er ret god til bare at rumme sorgen, selv om der er dage hvor det hele bare er lidt extra svært..

   Krammer <3

   Slet
 3. Kæmpe kram mus. Det er forfærdeligt at miste en af sine bedste venner, og det gør så ufatteligt ondt. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.. Ja det er pinefuldt og især på nogen af de dage hvor minderne virkelig rammer en. Kram <3

   Slet