google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Prøver at gøre lidt plads inde i mig selv.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. oktober 2018

Prøver at gøre lidt plads inde i mig selv.


Her går det stille og roligt. Jeg lever ret meget fra dag til dag lige nu og prøver trække vejret dybt.

Jeg har været i sådan en underlig, små stresset periode. Det er egentlig ikke fordi, jeg har haft meget at se til, men det er mere psykisk stress. Der er bare så mange følelser inde i mig og jeg prøver lave plads, til dem alle sammen og acceptere at de er det. Alle følelser er okay.

Jeg prøver at gøre plads til healing,  selvforkælelse, rummelighed, eftertænksomhed og måske lidt åndelighed. De fleste af jer ved at jeg er igang, med en stor udvikling og har været i mange år. Det er en udvikling, som nok altid vil fortsætte og som jeg samtidig, sætter stor pris på. Vi udvikler os jo alle sammen lidt hele tiden.

Jeg har længe, gerne ville ha en Lotus lysestage, en krystal og nogle englekort. Måske lyder det lidt hokuspokus for nogen, men for mig giver det ro. I dag fik jeg mig så endelig taget sammen. Jeg tog en tur i Naturkost i Odense og kiggede lidt på Lotus lysestager og krystaller. Jeg fandt ret hurtig den lysestage, jeg gerne ville ha. Havde egentlig tænkt en lidt anden farve, men da jeg så den her, måtte den bare med hjem.

Jeg har tit kigget krystaller, men har aldrig kunne beslutte hvilken, men efter jeg har læst lidt mere om mit kraftdyr, så fandt jeg også min kraftsten, som er en rød granat. Så det blev sådan en jeg købte i dag. Kunne ikke rigtig tage et ordenlig billede, så det må i lige ha til gode. Det er ikke fordi jeg som sådan, tror den kan gøre en hel masse for mig, men synes bare tanken er sød. Og den kostede kun 20 kr.

Englekort har jeg kigget på i nok 1½ år, men efter vi var på messe i Faaborg, besluttede jeg mig for at nu skulle det altså være. Problemet har hele tiden været at der er såå mange fine kort og jeg har haft svært ved at vælge, derfor er det aldrig blevet til noget, men nu har jeg besluttet mig og de er på vej. Glæder mig virkelig meget til at vise dem frem og tage dem i brug. Igen handler det for mig, om min personlige udvikling og om at jeg engang imellem, synes det er rart, med inspiration til at tænke nye tanker.

Jeg ville jo egentlig bare lige vise jer min nye Lotus lysestage og se nu.. Ha Ha..
Håber i alle sammen har det dejligt og nu må jeg vidst hellere i seng.. Drøm søde. <3   

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

Ingen kommentarer:

Send en kommentar