google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Mine veninders lykke..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. maj 2019

Mine veninders lykke..

Dette indlæg, har jeg nok tænkt på at skrive i ½ års tid nu. Det er et emne, som jævnligt popper op hos mig, i mine samtaler med mine veninder og bekendte, men også noget, som tit bringer forskellige følelser frem i mig. Men først vil jeg lige stille et spørgsmål til dig, der læser med..

Hvordan har du det med veninder, som er lidt for hårde ved sig selv, som nogen gange har et lidt hårdt selvbillede, som måske føler sig usikker og ikke føler de er gode nok, som måske finder sig i lidt for meget, fordi de ikke tror, de er mere værd, ikke tør sige fra eller som evt er bange for, hvad andre tænker..?

Vi kan jo alle ha sådanne perioder og det er virkelig noget af det, som kan gøre mig aller mest ked af det. For vi er alle sammen dejlige og vi fortjener alle sammen at ha det godt og være lykkelige.

Prøv så at vend det på hovedet... Er du lidt for hård ved dig selv til tider, er du usikker, bange for at fejle, at du ikke er god nok, har svært ved at sige fra eller bange for hvad andre tænker??

Hvad tror du, det gør ved dine veninder, når du evt tænker sådan??

Jeg skriver det her, for at gøre opmærksom på at vi alle sammen, kan ha perioder, hvor vi er lidt usikre, hvor livet spænder ben og vi måske overvejer at gøre ting, bare for fredens skyld eller fordi, vi måske ikke tør gå imod strømmen, eller har overskuddet til at passe på os selv. Hvor andres mening fylder så meget, at vi pludselig overvejer at ændre holdning, bare fordi det er den nemme løsning.

Det er sjovt, som der kan være forskel på, når man tænker på sig selv eller om man tænker på en veninde. Det kan virkelig ramme dybt i mig, når mine veninder ikke er gode ved sig selv eller har dårlige tanker om sig selv. Når de føler sig usikre og måske sidder fast i en ond cirkel, af negative tanker. Og bare tanken, gir mig nu tårer i øjnene, for jeg ønsker kun, at mine veninder har det godt, gør ting som gør dem glade og lykkelige. Og ja.. man kan vende sit liv på hovedet, uanset hvilken situation man er i. Det er hårdt arbejde, men det kan lade sig gøre og hvis du ikke kan se, hvorfor du skulle kæmpe for din egen lykke, så synes jeg nogen gange, det hjælper at vende det lidt på hovedet og se det ude fra. Jeg vil til hver en tid, prøve at være en bedre udgave af mig selv, hvis det kan gøre mine veninder, familie og kæreste mere glad. 

Så næste gang du har en rigtig dårlig dag, hvor de negative tanker og andres mening fylder lidt for meget. Så prøv at vend det hele lidt på hovedet og se det lidt ude fra. Forestil dig at du selv er en af dine gode veninder, eller en anden person som betyder noget særligt. Husk er du er dejlige lige som du er og at du også fortjener lykken. Det bedste jeg ved, er at se mine veninder glad og smilende, det smitter og kan altid gøre mig i godt humør.. Kæmpe kram og de varmeste tanker fra mig til jer.. <3

P.S: Blomsterne på billedet er fra en sød veninde, som helt uden jeg vidste det, havde sendt en smuk buket blomster, i sidste uge. Det er virkelig bare alt for sødt.. <3  

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeanettekhenriksen/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Uha, det indlæg rammer mig. Det kunne være mig der havde skrevet det. Jeg vil så gerne hjælpe andre og være der for dem, men jeg glemmer at gøre noget for mig selv i hele processen. Det er ikke nemt :)

  Sikke en flot buket. Uventede blomster er nu altså bare noget af det bedste.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var meget i tvivl om, om jeg havde fået det forklaret ordenligt i mit indlæg, men ser sådan ud, ud fra din kommentar. Jeg ville ønske at jeg kunne få mine veninder til at se hvor dejlige og seje de er.. Ja vi har alle dårlige perioder, men hvis man holder fast i de små sejre, så skal det hele nok vende..

   Mit indlæg er skrevet fuld af kærlighed, til alle der læser med..

   Knus Jeanette <3

   Slet
 2. Det er et godt råd! Det kan sætte tingene lidt i perspektiv når man bliver fanget i en spiral af selvhad ✨

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak... Jeg ville sådan ønske jeg kunne gi alle mine veninder, bekendte, familie eller søde følgere meget mere selv kærlighed. Det er så vigtig at vi slipper alt det negative og har fokus på de gode og dejlige ting..

   Knus <3

   Slet