google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg tænker på de pårørende.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. maj 2012

Jeg tænker på de pårørende.

Som nogen af jer nok har læst i mine tidligere indlæg har jeg haft en psykisk lidelse i ca 6 års tid. Det er først her, inden for det sidste års tid, det er begyndt virkelig at gå op for mig, hvor meget min sygdom har påvirket andre, imens jeg var aller mest syg og egentlig stadig engang imellem. Det er utroligt at man i sådan en situation, faktisk både bliver døv og blind. Man høre stort set ikke hvad andre prøver sige til en, men tilgengæld forventer man, at de pårørende er forstående og i hvert fald som minimum, kan acceptere den sygdom, man nu engang har fået.

Jeg kender mange andre der har en psykisk lidelse og høre ofte: Hvorfor forstår de mig ikke..

Det er bare umuligt at forstå en psykisk lidelse hvis man ikke selv har prøvet noget lignende, så hold op med at forvent, dine pårørende kan forstå det. Husk at de også er mennesker og at de 100%, gør det så godt som de kan og at de nok vil gøre det meste, der står i deres magt for at hjælp. Husk at de er der for dig og at det også tager kræfter fra dem.

Jeg er i dag dybt taknemlig over for dem, der har stået mig nærmest, imens jeg havde det sværest. Jeg var meget frustreret, over at ingen kunne forstå mig, men i dag kan jeg tydeligt se, hvor svært det er. Jeg ved jeg ikke har gjort det let for nogen, men heldigvis kan jeg nu se verden, fra en helt anden side og jeg kan se hvor mange hensyn, der egentlig er blevet taget. Det kunne jeg bare ikke se, imens det var aller værst.

Helt tilfældigt stødte jeg lige på et lille video klip, på Facebook, som er fra Tv Lorry. Handler om pårørende til psykisk syge:

http://www.lorry.dk/artikel/109777

Jeg prøvede også lige søge emnet på http://www.youtube.com/ og der var faktisk rigtig mange gode klip at se.. Så vil du høre mere kan du prøve dig frem der.

Husk at du også kan følge mig og min blog på facebook :
 https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar