google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Timeout
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

31. maj 2012

Timeout

Jeg har givet mig selv en Timeout!

Lige pt synes jeg bare både mit hoved og min krop, føler sig helt brugt. Jeg er træt og tankerne køre rundet i knolden på mig. Egentlig ved jeg, at det sker engang imellem, det er jo en del af min sygdom og en del af mig. Jeg har bare altid perioder, hvor jeg er nød til at trække stikket ud og gi mig selv lov, til at lave ingen ting. Det er jo også derfor, jeg har fået min pension. Så selv om, jeg gerne vil en hel masse og synes at jeg også burde, tage mig sammen, så ved jeg at jeg lige nu bare har brug for, en Pause og så kommer jeg hurtig over det.

Jeg fik min førtidspension for over 3 år siden og da det kun er en 3 årig førtidspension, jeg blev godkendt til, så er de lige pt i gang med at genforhandle den. 

Jeg ville gerne være sikker på, det ikke tog for lang tid for dem, så i samarbejde med psykiatrisk hospital, blev vi i januar enige om, at kontakte kommunen. De gik i gang med at indhente oplysninger fra Psyk og jeg blev også indkaldt til møde. Nu er vi lige på vej ind i juni og sagen er stadig ikke afgjort. Synes altid det ender i lange vente tider ved kommunen, måske de skulle kigge lidt på, hvordan de brugere deres tid. Det system er så frustrerende og man bliver bestemt ikke mere rask, af at de ikke tager en alvorligt. De skuffer mig altid. Så vidt jeg ved, burde sagen komme op til vurdering her d 19 Juni, men tør ikke rigtig tro på det, før jeg ser det sort på hvidt.

Jeg er sikker på at grunden til at jeg er så træt og mat lige pt, har noget med den forhandling at gøre. Kan mærke at mange af mine tanke,r omhandler hvad den sag ender med og om de pludselig for nogle sjove ideer, til at jeg skal et eller andet. Psyk er gode til at berolige mig, så selv om jeg er ved at blive helt sindsyg over vente tiden, ja så prøver jeg at tage det roligt og jeg kan jo alligevel ikke gøre en skid ved det. Ja andet end at blive ved med at presse kommunen, til at blive færdige. Mon de egentlig tænker over, man ligger her på sin sofa og er fyldt med tanker, fordi de er så længe om det. Tror faktisk ikke de ved, hvor mange kræfter det tager, for sådan en som mig. Trøster mig selv med at de uofficielt, faktisk har fortalt mig at det nok bliver en 3 årig pension igen..

Indtil de for taget sig sammen og fået sagen færdig, prøver jeg at holde en timeout og skabe noget ro og afslapning for mig selv.. Håber også jeg kan få lavet mig, lidt flere sociale aftaler, så jeg ikke brugere tiden for meget på at tænke, men det er en fin balance af ro, afslapning, glæde, smil, socialt og kærlighed.

Husk at i kan følge mig på Facebook, håber i vil gå ind på min side og klikke -synes godt om-

2 kommentarer:

 1. Since their story wouldn't sound right within the
  context of my reality, I translated the vibration right into
  a story that may have put on me. - You installed the best version of Windows 7,
  but used an integral generator or serial crack to activate
  Windows 7. Due to the extreme speeds in the network, the server accomplishes the
  1:1 ratio in a very relatively short time.

  Here is my blog; Pirate Bay Proxy

  SvarSlet
 2. I do accept as true with all of the ideas you have presented for your post.
  They are really convincing and will definitely work.
  Still, the posts are very quick for starters.
  Could you please prolong them a little from next time? Thank you for
  the post.

  Review my web blog ... cheats Für candy crush saga level 70, topservise.ru,

  SvarSlet