google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Put hovedet i skraldespanden...
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. maj 2012

Put hovedet i skraldespanden...

Kender i det... Man er fyldt til randen af tanker, bekymringer og ting man gerne vil ha kontrol over, men som man bare ikke, kan magte at finde en løsning på. Samtid siger hovedet... Du kunne jo lige gøre sådan, sådan og sådan og du mangler altså også at gøre rent. Cyklen er flad igen og en i familien gør en pisse frustrerende...Man har bare lyst til at råbe pik og skride i seng.

Aaaarrrrgggghhhh STOP....

Når jeg kommer til det punk, hvor jeg bare er fyldt skal det hele ud. Det er alligevel det eneste der virker... Husker du at få tømt tankerne...?

Der skal ryddes op og man skal få sagt de til der skal siges, til de folk det skal siges til..

Elsker du nogen, så fortæl dem det..

Er du frustreret over noget, så sig det til dem..

Skal der støvsuges, så gør det..

Er du ked af noget, så beslut dig for, hvad du vil gøre ved det og find vejen frem..


Og har du som jeg, en tid ved en på psyk, hvor du kan læsse af, så gør brug af det. Ellers tag en snak med en god veninde.

Så derfor... få ryddet op i tankerne og få gjort det der skal gøres. Smid det hele i skralde spanden og få ro på tankerne...

Heldigvis har jeg det ikke sådan lige nu... er blevet bedre til at takle tingene hen af vejen, men jeg ved også nu, at hvis jeg ikke tager tingene i opløbet, så ender jeg sgu med at gå i seng, pga frustration og magtesløs hed..

Det er vigtig for mig at jeg hele tiden, holder fast i at tankerne i hovedet, ikke fylder mere, end det positive.. Jeg vil ha et godt og lykkeligt liv og hvis det skal kunne lade sig gøre, skal jeg bare huske at putte hovedet i skraldespanden engang imellem og tømme det helt..

Jeg læste engang om en Healer i Sønderjylland, som var god til at få roen frem i folk og som kunne Fjern Heale. Jeg sendte ham en mail, om hvordan det Healing foregik. Han skrev til mig at hvis jeg gerne ville prøve det, kunne vi aftale at han ville prøve, samme aften omkring kl. 20. Jeg skulle ligge mig roligt et sted og forestille mig, han sad hjemme ved sig selv og sendte positiv energi, over til mig, imens jeg sendte alle de dumme tanker, over til ham. Han ville så sørge for at smide dem ud for mig. Jeg valgte at prøve det. Om han virkelig sad der kl 20 og sendte energi til mig, har jeg ingen ide om, men jeg prøvede ihvertfald øvelsen og synes også jeg fik noget ud af det. Prøvede det nogle gange og det var en dejlig fornemmelse at bruge ham som skraldespand..

I dag kan jeg stadig spontant finde på at sende tanker over i hans skraldespand.. :)

Kan kun sige: Livet er dit eget. Hvordan vil du leve det. Husk vi har kun 1 liv, så få det bedste ud af det og grib chancerne når de er der. Vær Kaptajnen i dit eget liv. Tag styring.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar