google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Bedsteforældre
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. august 2012

Bedsteforældre

Jeg fylder 28 år, tirsdag d. 21 August. I alle 28 år, har jeg været så privilegeret, fordi jeg har alle mine 4 bedsteforældre i mit liv. De er alle 4 fantastiske mennesker og også forbilleder for mig, på hver deres egen dejlige måde. De kan være hårde, bestemte og kommanderende, men jeg ville aldrig undvære dem. Jeg føler mig heldig, det er ikke alle, der har så tæt forhold med deres bedste forældre, som jeg har og det er heller ikke alle, der i det hele taget, har nogen. Sommetider kan de sætte mit blod i kog og gøre mig vildt frustreret, ja og andre gange, gir de mig smil og grine-flip.

Jeg tænker tit på, alle de gode minder, de har givet mig. De betyder så meget i mit liv og jeg ville gøre alt for, at de kunne leve med mig, til evig tid. Nogen af de bedste barndoms minder jeg har, er sammen med dem.

En del af min sygdom, gør at jeg er rigtig bange for døden. Det er noget der strejfer min tanke, mindst 1 gang om dagen, på en eller anden måde. Hvordan dør jeg, Hvornår, hvorfor, hvordan og hvad sker der bagefter. Det gør også at jeg frygter dagen, hvor jeg ikke har mine bedste forældre mere. Kan slet ikke forestille mig, et liv uden dem. Jeg ved godt, at vi alle, skal samme vej og at vi på et eller andet tidspunkt, alle skal dø. Mange siger til mig: Jeanette, det er ikke noget, man skal bruge for mange tanker på, Lev livet, imens du har det. Jeg synes virkelig, jeg lever livet og er også begyndt mere og mere, at nyde hvert sekund. Prøver at ligge sygdommen til side, men jeg ved, når kærlighedens lys slukkes i mine bedsteforældre, en for en, så vil jeg miste, et stykke af mit hjerte.

Jeg er ikke sikker på om nogen af dem, nogensinde vil læse dette, men jeg ved, at de alle 4 er stolte af alle deres børnebørn og at de også ved, hvor meget vi elsker dem og nyder, hver en stund, med dem.

Det eneste jeg ønsker mig, er at leve lige så lykkeligt et liv som dem. Der er mange nedture, men heldigvis er der også mange opture, i livet og jeg vil stræbe efter, et langt og dejligt liv. Jeg ved, der er mange gode år, i mine bedste forældre endnu og jeg vil elske, at skabe flere gode minder, sammen med dem alle 4.  I betyder mere end i aner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar