google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Endelig.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

26. august 2012

Endelig.

Jeg har den sidste månedes tid, haft en masse uro i kroppen. Har haft svært ved at slappe rigtig af, smide mig på Randi(sofaen) og slukke for tankerne. Der har hele tiden været tanker som: Du burde også lige, lave det der og du kan da også lige gøre det der.

Nu er det søndag og for første gang i lang tid, har jeg kunne nyde at slappe af, uden alle de tanker. Kæresten og jeg har bare nydt en dag på sofaen, med vores computere og noget tv. Det er bare en rigtig dejlig søndag og jeg er så glad for at jeg er faldet ned igen.

Har også leget en del med at lave collager her i weekenden og lavede da også lige en for sjov, til dette indæg. Vil gerne høre hvad i synes ?

Alle billeder er nogen jeg selv har taget.


Husk at du kan følge med på Bloggens Facebook side: https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker

6 kommentarer:

 1. Roligt og spændende.

  Så kan jeg altid begynde at analysere på kryds og tværs. Men ærlig talt.. Gider ikke, er alt for doven.

  SvarSlet
 2. Er nu alligevel glad for at du er for doven.. ha ha... Jo mindre jeg tænker pt jo bedre... Og skal helst ikke begynde at tænke over lørdag.. men indtil nu går det godt.. :)

  SvarSlet
 3. Super flot, så skal du bare have målene på headeren og så er den hjemme, når du kan lave denne flotte collage ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror jeg beholder den header jeg har nu.. synes den er ret sød??

   Slet
 4. Hej, jeg har nomineret dig til en Liebster Blog Award, du kan se mere om det på min blog. Jeg håber meget, at du vil være med(;

  http://josefinsen.blogspot.dk/2012/08/liebster-blog-award-sjovt-egentlig.html

  SvarSlet
 5. Ej det lyder da mega fedt... det vil jeg lige kigge... Tak <3

  SvarSlet