google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hvem hjælper dig og mig??
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. august 2012

Hvem hjælper dig og mig??

I den tid jeg har blogget, har jeg også brugt mere og mere tid, på at læse andre blogs. Mange handler om mode, som ikke rigtig fanger min interesse og så er der en stor del af unge bloggere, der skriver en masse triste indlæg. Indlæg om feks spiseforstyrrelse, Mobning, Kærestesorger, Familieproblemer, Dårligt selvværd osv.. Disse blog's fanger mine tanker. Mange af de indlæg, bliver skrevet som en form for råb om hjælp. Tænker lidt, hvem skal hjælpe alle disse unge mennesker?? Mit svar er helt tydeligt og jeg ved det fordi, jeg engang selv har være der. Der er kun en der kan hjælp dem og vise dem vejen og det er dem selv. De skal selv finde viljen og vejen frem i livet. I nogens tilfælde, vil det blive hårde end i andres, men en ting er sikkert, de vil lære meget om sig selv, som de kan bruge resten af livet.  Man må selv tage Tyren ved hornene, tror jeg man siger.

Rådet er herfra: Find ud af hvem du gerne vil være, vær ærlig over for dig selv og folk omkring dig. Glem hvad andre tænker og brug tid på de mennesker, der vil dig det god, det er kun dem der fortjener din tid og kærlighed. Beslut dig for at du vil leve et godt og positivt liv og at ingen skal få dig ned med nakken. Kig indad og find kærligheden frem, lav alle de ting du elsker og som gør dig glad. Find styrken i dit indre og hold fast i den. Den kan vise dig vejen. Tag styring i dit liv.


Du kan også følge med på bloggen's Facebook side: https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker

6 kommentarer:

 1. Nemlig! Fantastisk indlæg :-)
  http://jannijanainakristensen.blogspot.dk/
  - Janni.

  SvarSlet
 2. Mange tak det varmer... er glad for at du kan li bloggen.. Har du evt set mit indlæg der hedder ris, ros og forslag??

  SvarSlet
 3. Virkelig godt skrevet, selvom jeg følte mig ramt

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte det er bestemt ikke for at ramme dig... <3

   Slet
 4. Rigtig godt indlæg.
  Jeg skrev om mobning igår, hvilket også fik fin effekt hos læsere.
  Men alle burde hjælpe hinanden, hvis man gjorde det var mobning kun en gammel skrøne.

  Mvh Cathrine Lydia,
  www.cathrinelydia.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg meget enig med dig i.. Er også sikker på at man i nogen tilfælde, selv kan stoppe mobningen ved at ignorer det.. Være sammen med dem, som kan li en, for den man er og være ligeglad med dem, der ikke vil en det godt...

   Slet