google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Træt.dk
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

5. august 2012

Træt.dk

Sikke en dag jeg havde i går...

Var til en dejlig 75 års fødselsdag, for min Morfar hele dagen og så skulle jeg jo ellers bare hjem, slappe af og i seng.. men nej... i går var bare en af de der dage. :)

To unge fyre fra byen, ville gerne ha mig med i byen i Odense.

Spurgte kæresten: Må jeg godt tage med to unge gutter i byen. Svaret var: Ja Ja, god tur, vi ses i morgen.

Så Upti Wupti og afsted til Odense. Jeg går ikke så meget i byen mere, men hyggede mig rigtig meget. Vi grinede og var tosset. Det er sådan noget man jo bare skal, når man er i byen ikk?? Eller?? Jeg er ikke sikker på alle er enige med mig. Må indrømme at jeg aldrig havde været på Den Glade Viking og det blev så også min første og eneste tur. Det siger min bare nix og nada. Det er så overfladisk, tøser der har alt for meget makeup på og sko de slet ikke kan gå i, fyre med alt for fedtet hår, folk hælder sprut og øl ud over det hele, lugtede virkelig af røv og toiletterne er overbrækket. Ja og det er bare også alt alt for dyrt.. 120 kr for to Mokai. Spørg mig lige om jeg var skuffet. Det er bare ikke mig og sætter ikke mine ben der igen.

Faktisk var både Konkurs Bar og Rådhuskælderen meget sjovere.


Hvad sker der lige for at Albani vælger at sætte alle fynske byer's navne på flaskerne og kunne vi finde en fra Otterup.. øhhh nej.. Tarveligt. ha ha

Jeg var hjemme kl 5.30 mener jeg og gik direkte på hovedet i seng. Jeg var så smadret og patte stiv, efter alt alt for mange timers fest og druk. Lige der fortrød jeg helt vildt, at jeg var taget i byen. Ha Ha.. Kender i det. Man vælter om i sengen og tænker hvorfor fanden tog jeg også derind.

I dag ligger jeg på sofaen. Ingen tømmermænd, men er enormt træt og det vil nok lige tage mig en dag eller to at komme over det. Godt de sender Lie to me på zulu hele dagen. I Like..

Håber i alle sammen har haft en skøn weekenden og nyder søndagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar