google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg foreslår dig.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. september 2012

Jeg foreslår dig.

Jeg kan se at alle bloggere før eller siden er i en periode, hvor man ikke rigtig ved hvad man skal blogge om. Tankerne flyver rundt, men man kan ikke rigtig finde på noget spændende. Det er netop her mit indlæg kommer ind. Jeg vil se om jeg ikke kan lave en blandet liste, med en masse emner. Hvis du så en dag sidder og er helt tom for forslag kan du vælge et emne og skrive om det på din blog. Du kan også printe listen ud, klippe dem i mindre ord og trække et tilfældigt. Tror det vil blive en sjov leg og kunne være super fedt, hvis nogen af jer ville prøve det af. Evt vælge et du normalt aldrig ville prøve.

Slik, Dyr, Tv-serier, Mode, Fristelser, Dit hjem, Familie, Venskaber, Ost, Politik, Pinligt, Kærlighed, Sommer, Negle, Klamt, Frækt, Ærlighed, Smykker, Blomst, Sygdom, Jeg hader, Top 10, Sex, Kage, Yndlings, Bange, Facebook, Jokes, Spil, Mad, Make up, Musik, Billeder, Forståelse, Sjovest, Reality, Vinter, Afslapning, Døden, Tillid, Humor, Kønssygdomme, Tabu, Stjerner, Bedste oplevelse, Værste oplevelse, Søskende, Youtube, Kroppen, Druk, Swag, Homoseksuelle, Mobil, Vrede, Naturen, Tåre, Nyhed, 1 års tilbage blik, Sport, Blog's, Danmark, Følelse, Tænder, Hjemløse, Psykologi, Legetøj, 1 dag tilbage, Forkælelse, Ferie, Penge, Frugt, Chok, Job, Skole, Kedeligste, Ensomhed, Charme, Is, Tro, Stress, Ungdommen, Alderdom, Dyner, Varme drikke, Lækkert, Havet, Offentligt, Grin, Balance, Film, Kendte, Lande, Sladder, Vigtigste, Nydelse, Møbler,

I første omgang er det listen. Kan være der kommer flere med tiden. Hvis du evt skulle finde på at prøve det, så smid mig lige en kommentar. Vil meget gerne se hvordan det går og så kan jeg evt linke til din blog her i indlægget.

Feks kan i se Gulde tage udfordringen op her : Jeg foreslår dig... inspiration fra Jea
Hun fortsætter her: Jea foreslår ''Swag''

10 kommentarer:

 1. http://carlssonkedersig.blogspot.dk/2012/09/update.html det hjalp<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Er der noget bestemt jeg skal se i det indlæg eller?? :)

   Slet
  2. Lækker blog. Fast læser ++ herfra.
   Jeanette, jeg tror hun startede med 6. ord i din liste (Dit hjem), og hev en flok mere med bevist eller ubevist.

   Personligt tror jeg hellere jeg må holde mig fra listen, nettet har ikke godt af så mange bogstaver.

   Slet
  3. Jeg skrev med hende senere på Facebook og hun havde bare brugt flere emner i et indlæg, men mine ord havde inspireret hende.. Så det er super..

   Maxx kunne været din udfordring skulle være at vælge et emne og så kun skrive xxx antal ord.. :)

   Slet
  4. Udfordring accepteret. Ord og antal?

   Slet
  5. Skal vi sige 500 ord.. tror jeg egentlig er meget passende. Hmm vil du ikke selv vælge ordet?? eller skal jeg også det?

   Slet
  6. Swag.

   Endnu et eksempel på vores kærlighed for at stjæle engelske ord og bruge i vores ordforråd.

   Nu lagde jeg mærke til ordet ikke er blevet almindelig kendt endnu, men det er vel bare et spørgsmål om tid.
   Ordet dækker over gratis, eller næsten gratis ting som man får udleveret i forbindelse med et event eller en form for reklame fremstød.

   Et klassisk eksempel ville være legetøjstingene fra Happy Meals, som jo notorisk er af en relativ dårlig kvalitet.
   Det forhindrer dog ikke folk i at anse dem som samle objekter, men så forsvinder betydningen af swag.

   Nu arbejder jeg et sted hvor vi rent faktisk bruger swag. Vi laver events omkring produktet osv.
   Jeg er aldrig med på sådan noget da jeg er IS-manden og ved relativt lidt omkring produktet/erne.
   Sikkert mere end menig mand, men stadig mindre end dem som deltager som gæster på vores events.
   Og vi bruger meget swag. Faktisk samler jeg da ind af det til eget brug når der rent faktisk dukker noget om som jeg finder direkte brugbart. Som f.eks. tasker.
   Det sjove er at alt swag er selvfølgelig brandet da formålet med at dele det ud er at flashe ens brand, at blive set. Der er så stor forskel på hvordan forskellige virksomheder bærer sig ad med dette.
   Hos os ved jeg at alt swag gennemgår kvalitetskontrol, og jeg har oplevet ting blive kasseret på kvaliteten inden det kom på markedet. Noget med vores brand, filosofi og kvalitet. Det vil jeg ikke dykke i her.

   Jeg morer mig dog over hvor ofte folk ikke kan sige nej til ”gratis ting”.
   jo jo det er gratis, det er kvalitet, men det er omvandrende reklame. Det er lidt ligesom at se folk der har forhandlet sig til afslag i bilprisen mod at køre rundt i en reklame for Jensen Bøfhus.
   I et sådan tilfælde kan jeg se fornuften.
   Jeg har dog svært ved at se fornuften når folk går i hamstringsmode ved synet af gratis kuglepenne. Hvad skete der lige der?

   Jo jo, klart det er ikke noget der som sådan flasher her: Jeg er sponsoreret af firmaet derovre, aner ikke hvad de laver, men jeg har fået swag.
   Tror mit første chok på området var i forbindelse med en sko butik som gav 50% på sine sko hvis du blev klippet med et fodaftryk i nakken. Dengang slog det ikke rigtigt igennem, tror de havde en 5-6 kunder som blev klippet. I dag tror jeg ikke mange ville stå tilbage og derved bliver niveauet bare hævet. Jeg tænker f.eks. på dem som har fået tatoveret Cult på sin krop. Mener de stadig det var en god handel?   Jeg lader den synke ordentlig ind: Mon de stadig er tilfredse med den handel?   For det er en handel, ligesom modtageren af swag ser det som gratis ting, ser virksomheden det som gratis reklame.

   Et ordsprog siger at: Intet er gratis,
   og at hvis du ikke kan se prisen,
   så er du varen der handles.

   Slet
  7. Maxx har du set Gulde's fortolkning af SWAG???

   http://gulde.dk/?id=1348159065&err=0#end

   Slet
 2. En sjov idé, og selvom jeg aldrig rigtigt får skrive-blokering med bloggen, har jeg da fået en sjov lille udfordring ud af det. Hjælp mig meget gerne med at vælge hvordan! :)

  Indlæg: Jeg foreslår... inspiration fra Jea
  http://gulde.dk/?id=1347315205

  // Janni aka Gulde <>< gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Så fedt... Takker.. Virkelig et godt indlæg og jeg har smidt et kommentar.. Glæder mig til at se mere.. :) Har linket til din side i indlægget..

   Slet