google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Ærlig udfordring.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

13. september 2012

Ærlig udfordring.

Jeg er den type blogger der skriver mine indlægs med det samme og udgiver dem direkte. Hvorfor ved jeg ikke helt, men det er bare den måde jeg har gjort. I dag fik Maxx så den ide, at han ville gi mig en udfordring. Maxx kender jeg fra internettet og vi har også set hinanden IRL nogle gange efter hånden. Vi har begge ofte så sort humor at vi mener det er lilla humor. Hans udfordring til mig er at jeg skal skrive et indlæg, gemme det som kladde og vende tilbage til det nogle timer efter og så fortsætte det. Hvis jeg ellers har forstået det rigtig.

Da jeg startede med at skrive dette indlæg, var jeg overhovedet ikke klar over, hvad emnet skulle være, men nu imens jeg hamre løs på tastaturet, ser jeg ud af øjenkrogen at serien -Lie To Me- er startet. Håber at flertallet har set noget af serien, for det er pt min yndlings serie og den er super fed. Serien handler i bund og grund om at få sandheden frem og at man kommer længst med ærlighed. Begge ting jeg i dag sætter enormt højt. I min yngre dag, var jeg ligeglad med, om der kom en hvid løgn hist og her, eller om man pyntede lidt på historien. Dog ved jeg i dag, at ærlighed betyder rigtig meget for mig og jeg har rigtig svært ved at acceptere, folk der ikke er åbne og ærlige. Har lært at man kommer længst med ærlighed og at livet bare er meget lettere, hvis man siger tingene som de er. Nogen gange kan man være i den situation at man bliver bedt om at smide en lille hvid løgn, feks for ikke at såre en person. Det har jeg det også rigtig svært med. Vil langt hellere ha sandheden ud i det fri, så man kan takle det, også selv om det kan såre nogen.

Det var så første del af indlægget. Nu vil jeg gemme det som en kladde og vente tilbage til det i morgen, når jeg er stået op og se om jeg ikke kan tilføje lidt mere.


Så er jeg tilbage og vil prøve at skrive lidt mere. 

Der er 9 bogstaver i kærlighed, 8 af dem er ærlighed. Ærlighed skaber tillid og man vil altid ha lettere ved at skabe gode relationer til andre, hvis man er ærlig. Hvis man møder en person, som man egentlig synes er spændende, men som man ikke stoler på, så vil det aldrig blive et godt venskab eller forhold. Jeg er selv rigtig glad for forholdt til min kæreste og jeg ved at vi 100 % kan være ærlige over for hinanden og at det engang imellem, er okay at man ikke er enige, men så længe der er ærlighed, så er livet meget lettere. Skal lige siges at det er noget vi har lært med tiden. Ofte er man bange for at såre den anden person, men der kommer aldrig noget godt ud af, ikke at være ærlig. Vi er begge blevet såret tidligere, i vores liv og derfor passer man mere på sig selv.

Noget af det vigtigste ved ærlighed, er at man starter med at være ærlig over for sig selv. Hvad er det man vil og hvordan opnår man det. Du kan ikke forvente at andre ved, hvad du forventer eller ved hvad du vil. Det er din egen opgave at åbne op og fortælle, hvad det er du forventer. Forventer du feks at kæresten ved at du er trist, over et eller andet og skal læse dine signaler. Drop at være pigesur, men fortæl på en god måde, hvordan du har det og evt hvad du forventer. Du kan ikke lave om på folk, men du kan selv ændre din egen adfærd. Min sygdom har lært mig at man bliver nød til at åbne sine øjne og kigge lidt på sig selv udefra. Er man den man gerne vil være eller hvordan kan man nå dertil. Har man det liv, man gerne vil ha eller hvordan får man det?

Der er ikke mange mennesker i denne verden, der vil indrømme hvis de er uærlige, men før eller siden opdager de selv at de lever en løgn. Bryd fri af dine løgne og lev, som den du er inders inde. Vi har kun 1 liv og du bestemmer selv, hvordan du vil leve det.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar