google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: De løse ender.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

31. oktober 2012

De løse ender.

Lige for tiden synes jeg virkelig bare, der er så mange løse ender jeg ikke får styr på. Det er netop sådan noget, der kan stresse og forvirre mig. Jeg har stort set hele tiden styr på alt, men det har jeg bare overhovedet ikke lige nu. Det er nok bare sådan livet er engang imellem. Glæder mig dog enormt meget til lejligheden er malet færdig, så jeg kan få alle ting på plads, få ryddet op, smidt ud og gjort rent. Jeg mangler lige nu. kun at male stuen, soveværelset og alle panelerne. Ja, så heldigvis er jeg halvvejs og kan for hver dag, se lidt mere frem. Alt andet må bare stå på pause for en tid.


Kæresten mente lige at han ville tage et billede af mig i går, imens jeg var igang med at male køkkenet. Er jeg ikke bare en frækkert. Ligner lidt at jeg har hældt maling, ud over mig selv. Dog skal det lige siges at mit malertøj er over 12 år gammelt. Ja og jeg har en mani med at tørre fingre i bukserne, som tydeligt kan ses. ha ha

For nogle uger siden fortalt jeg at jeg havde bestilt en ny jakke, dog viste det sig at det ikke var en særlig god ide. Har ikke engang modtaget den endnu, men ved at jeg ikke kan passe den og tror også den er røget i tolden. Så den skal bare retur, når jeg engang finder ud af hvor den er henne.

Har derfor bestilt en anden i går. Kiggede rundt omkring på nettet og valgte at denne gang, skulle det være en fra dk, da jeg ikke kan vente mere. Synes sku det er svært at finde en ordenlig jakke, som heller ikke koster det helt vilde. Det endt med at jeg fandt en til 600 kr på ellos.dk. Har bestilt med express, så den skulle gerne komme i morgen, glæder mig helt vildt. Hvad synes i??

 Husk at i kan følge med på bloggen's Facebook side: www.facebook.com/JeasBlankeTanker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar