google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Tilfreds
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. oktober 2012

Tilfreds

I dag er jeg faktisk rigtig selvtilfreds. Det er faktisk ikke så tit jeg har den følelse, men den er der i dag og jeg prøver at holde godt fast. De sidste mange uger, har jeg ikke været på toppen, men det er som om det er ved at vende. I denne uge har jeg været ret aktiv. Begyndt at træne og har været afsted 3 gange, har hjulpet min farmor med at handle, har fået lave en del ting herhjemme og i dag fik jeg også malet vores badeværelse. Søvnen svinger stadig helt vildt, men jeg prøver at lade være med at tænke, så meget over det og bare tage en dag af gangen.

For nogen virker det måske som en helt almindelig uge, men for mig er det utrolig vigtig at se de små sejre. Så derfor klapper jeg lige mig selv på skuldren og siger: godt gået der. Har som sagt haft nogle dårlige uger, hvor selv det at stå op, børste tænder og fungere, har været utrolig hårdt. Så at jeg kommer igen i denne uge, med lidt mere gejst og energi, er virkelig super. Tillykke til mig.

Nu er det så bare med at fortsætte den gode stil. Jeg ved at det bliver en super weekend og det glæder mig rigtig meget. I morgen skal jeg tømme gangen, så der er klar til evt at male der søndag. Derudover skal vi ind til svigermor i morgen eftermiddag. Vi skal skære græskar, da det jo snart er Halloween og bagefter. skal vi spise dejlig græsk stifado og hygge med svigerfamilien.


Dette billede er fra sidste år. Mig og kæresten lavede sammen den i kan se til venstre. Er den ikke sød??

Har i nogen traditioner til Halloween og hvad er jeres holdning til Halloween??

6 kommentarer:

 1. Jeg har ikke de store traditioner for haloween. I år holder en af mine veninder dog fest, men ved ikke om jeg har modet på at skulle med da det er med udklædning og snart. Ellers plejer jeg nogle gange at pynte med græskar, men det var da jeg boede på bosted

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan godt forstå hvis du ikke har mod på det lige pt.. Det kan hurtig tage nogle kræfter og skabe nogle tanker.. Jeg synes det er hyggeligt med græskar og det er sådan set det.. Resten siger mig ikke så meget :D

   Slet
 2. Joh, de er da ret kære :3 Jeg har ikke rigtigt halloween traditioner, da det jo ikke rigtig er dansk tradition. Har gjort lidt ekstra ud af det nogle år, fx ved at skære græskar-lygter (ofte i forbindelse med konkurrencer) eller roe-lygter, se noget uhyggeligt film eller klæde ud og holde fest med nogle venner. Men der er ikke noget af det der gøres flere år i træk, det er sådan lidt tilfældigt, så jeg vil ikke betragte det som traditioner :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk går jeg ikke rigtig op i Halloween. Dog synes jeg det er hyggeligt at mødes med svigerfamilien, skære græskar og spise sammen. Derudover er det ikke mig. :)

   Slet
  2. Det er nok også sådan jeg har det - det er hyggeligt, men heller ikke mere. I øvrigt *klap på skuldere* godt gået Jea :)

   // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

   Slet