google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Titler og kasser.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. oktober 2012

Titler og kasser.

I dag læste jeg Gulde's indlæg - Hvem er du, under dine titler?   Et indlæg der virkelig er et besøg værd og et par tanker. Jeg læste indlægget her for et par timer siden og skulle så lige vende det inde i hovedet, inden jeg kom med en kommentar. Nu har jeg tænkt og tænkt og faktisk synes jeg det sætter mange tanker igang. Derfor valgte jeg at lave dette indlæg.


Personligt tror jeg det er helt umuligt at undgå titler og kasser. De fleste kan ikke se på mig at jeg er syg og i nogen situationer, er det rigtig godt og i andre er det rigtig dårligt. Hvilke kasser bliver jeg så puttet i af mine omgivelser. Faktisk vil jeg sige at det svinger utrolig meget. Har jeg en dårlig dag, er jeg bare hende pensionisten, der er doven og ikke vil ha det bedre. Har jeg en god dag, tænker folk hvorfor fanden får hun pension. Ja, det er måske lidt hårdere sagt, end jeg egentlig mener det og heldigvis er det langt fra alle, der putter mig i de kasser. Derfor putter jeg de folk der tænker sådan i den kasse, som jeg selv kalder for - De forstår det ikke- Kassen. :D

Gulde som du nok kan læse her, er jeg mere glad for kasser end titler. :D På et tidspunkt imens jeg havde det rigtig skidt og var indlagt på psyk. Havde min mor det rigtig hårdt, hun ville mig det bedste, men jeg sendte alle min frustrationer, lige i hovedet på hende. Hun deltog i et møde på psyk, hvor min psykiater sagde til hende at hun skulle forestille sig, at hun havde en papkasse i sine hænder, foran sig. Hver gang jeg smed om mig med ord og grimme gloser, skulle hun bare smide dem ned i kassen. Det gav os begge et ret godt billede på, hvor gode kasser egentlig kan være.

Du slutter dit indlæg smukt, med ordene Det er mig der er mig! Sådan har jeg det også. Jeg er den jeg er, jeg er stolt af mig selv og den jeg er i dag. Jeg er stolt af de ting jeg har opnået og at jeg fortsætter med at udvikle mig, også selv om der hurtig kan blive sat titler på min skuldre. Jeg tror titler er en del af livet og vi bestemmer selv hvad vi vil gøre med dem. Nogen kan vi bruge, andre skal bare smides ud.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fedt at se andre der også kan lave svarindlæg! :D

  Jeg beskriver jo sådan set kasser og titler som det samme, men kan godt se ud fra dine eksempler her, at kasser er lettere at have med at gøre, hvis man skal visualisere noget. Og det kan vi jo godt lide :)
  Og som du selv siger, behøver en kasse ikke betyde at man sidder fast - man kan sagtens flytte og udvikle sig.

  Og så tror jeg i øvrigt også du har et pletskud i DIN afsluttende bemærkning: "Nogle kan vi bruge, andre skal bare smides ud." Det minder mig om en af mine favorit-citater: "Be who you are [...] those who matter don't care, and those who care don't matter"

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din kommentar.. Elsker virkelig at vi kan kaste noget op i luften for hinanden. Vende og dreje det lidt og derefter måske få sat lidt ting rigtig på plads.. og i de rigtige kasser.. ha ha.. :D Elsker det :)   Slet
 2. Kasser.... Lol, så skal den her da lige smides:
  http://www.youtube.com/watch?v=UiVCD9QMAMI

  SvarSlet