google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg er her bare.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

27. februar 2013

Jeg er her bare.

Jeg har ikke blogget i lidt tid nu og har slet ikke dårlig samvittighed over det. Jeg blogger kun for min egen skyld og når jeg føler jeg har lyst til det, det er rigtig vigtig for mig at det er sådan. Der er faktisk flere, der har spurgt ind til hvorfor, jeg ikke lige har skrevet noget. Jeg har bare ikke rigtig haft lysten eller overskud til det, har heller ikke så mange ord i min krop pt. Det er dog helt klart et bonus når folk læser med, smider en kommentar eller fortæller mig de har fået noget ud af det.

Lige nu har jeg bare den der følelse af.. Hmm ja jeg ved faktisk ikke, hvordan jeg bedst kan beskrive det. Følelsen af bare at være til. Jeg har ingen overskud, er hammer træt, sover dårligt og bla bla bla. Det er ren ynk og pisse kedeligt ikk.. :D

Jeg ved det kun er en periode og at jeg nok skal komme over det. I går fik jeg 5-10 min solstråler på min altan og kunne bare mærke at min krop, sugede alt lyset til sig. Så jeg er sikker på at i takt med at foråret kommer, så kommer jeg også op på begge ben igen. Glæder mig så meget til sommer. Er faktisk lidt træt af det hele lige nu og alt det ynk der følger med.. Ha Ha..

I dag er jeg alene hjemme hele dagen. Kæresten skal ha møde på jobbet, så han er først sent hjemme. Jeg er jo alene hjemme alle hverdage, men synes det er lidt mange timer i dag og har ikke rigtig kunne finde ud af hvad jeg skulle gøre af mig selv. Det endte med at jeg var ude og handle, spist pomfritter og bagt nogle lækre makron muffins. Derud over har jeg bare tullet lidt rundt og lavet det der lige faldt mig ind.

Nu vil jeg gå en tur i køkkenet og se hvad jeg kan finde på til aften. Synes jeg er sulten hele tiden, har bare desværre ikke lyst til rigtig at spise noget. Ej nu ynker jeg igang... Stopper mig selv og smutter, inden det bliver en lang roman om hvor forfærdeligt det hele er.. :)

Håber i alle sammen har det godt og tak fordi i kigger med. Smid gerne nogle sol stråler og en kommentar til mig.

Husk at følg med her:  www.facebook.com/JeasBlankeTanker

4 kommentarer:

 1. Ynk er helt i orden, især når man ikke føler sig på toppen. :)

  Jeg er selv ret ynkelig for tiden, da jeg bliver udfordret rigtig meget mht min socialfobi. Bare her i mandags, skulle vi i grupper med ukendte mennesker fra morgenstunden af, og senere skulle hver gruppe fremlægge for 70 mennesker. Puuha, der skulle der godt nok lige gå et stykke tid, hvor jeg sad og stirrede tomt ud i rummet, inden angsten gik væk.
  Så når jeg kommer hjem efter sådan en dag, er jeg også meget ynkelig. ;)

  Håber snart foråret er på vej! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange Tak for din kommentar... er så dejligt, når nogen skriver..

   Synes sgu det er flot gået at du klarede den udfordring.. husk at ros dig selv, det er virkelig fedt.. Jeg havde aldrig selv klaret det.. :D

   Slet
 2. Jeg synes også selv at det er vigtigt, at blogging skal føles som noget man gør for sig selv, og ikke en forpligtigelse overfor andre. Og hvis man ikke har lyst eller ikke har overskud, så er det sådan det er. Det er er ikke noget man skal have det skidt med. Det er en ganske sund holdning! :D Det sagt, så er dine indlæg nogle af dem jeg er særligt glad for, du skubber altid min eftertænksomhed igang - og ellers er det bare så hyggeligt. Lutter solstråler til dig herfra :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Har i et par dage nu tænkt over at jeg skulle skrive lidt... synes bare ikke jeg kan finde de rigtige ord... Kan være der kommer lidt nyt snart.. :D

   Slet