google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Rejse Udfordring 2013
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

18. april 2013

Rejse Udfordring 2013

2013 er godt igang og synes der har været en del udfordringer, alene her i de første 4 måneder. Det tager hele tiden mange kræfter at man skal tage valg, her i livet og udfordre sig selv. Min angst gør at mit liv er fuld af udfordringer og heldigvis er jeg nået dertil, hvor jeg har flest sejre. Det er en urolig vigtig del, imod angsten.

Til Sommer kommer der en af de lidt større udfordringer, jeg skal igennem. Jeg skal nemlig på udlands ferie, for første gang i rigtig mange år og jeg skal ud og flyve for første gang i mit liv. Jeg føler ikke jeg er bange for at flyve, men det er noget nyt og normalt ville min angst så tage lidt over. Indtil videre glæder jeg mig heldigvis bare og har ikke mærket angsten.

Jeg skal en uge til Platanias på Kreta, med kæresten og noget af svigerfamilien er også dernede, på samme tid. Jeg glæder mig som sagt helt vildt og jeg er sikker på, alt nok skal gå. Jeg har ikke været på ferie i noget der ligner 10 år, selv om jeg elsker at rejse. Penge og min sygdom har i alle de år, holdt mig tilbage, men nu skal det være. Kender heldigvis min angst så godt i dag at jeg ved hvordan, jeg skal takle det.

Hvis i er mere nysgerrig så kig her: Rania

Skal i på ferie til sommer og hvordan har du det med at rejse??

4 kommentarer:

 1. Årh, det ser da ellers lækkert ud :) Jeg kan godt lide at rejse, og overrasende nok elsker jeg også selve rejsetiden på en eller anden mystisk vis - måske fordi jeg elsker at pakke tasken med alt fra bøger, musik og gameboy til tegnesager og andre kreaprojekter der sagtens kan klares på en kvadratmeter, eller hvad man nu har til rådighed. Til gengæld er jeg ikke så vild med at mellemstoppe i længere tid (fx. 17 timer i Moskva =_=") og heller ikke så vild med at flyve, hvis der bliver uroligheder og piloten ikke kan snakke forståeligt engelsk :S Der var dog ingen rigtige problemer på den tur - og jeg fik tilgengæld snakket flere timer med en pige fra kina, det var hyggeligt :)

  Jeg kan godt lide at rejse :) Jeg kan godt lide at opleve - men det ville være liiidt federe, hvis man kunne tage sin egen mad med, og ikke behøvede udfordre sin kræsenhed hele tiden og så igen xD

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er mega spændt, men er også sikker på at at nok skal gå godt.. Det er lidt en fordel af vi kan flyve fra Odense. Så vi ikke behøver køre langt inden vi skal flyve. Det hjælper mig rigtig meget, for så kan jeg være så meget som muligt i trygge rammer til vi skal afsted.

   Det med maden gør mig ikke bange, men nu kan jeg også godt li græsk mad.

   Slet
 2. Det lyder da helt vildt fedt. Både at du skal afsted og at du tør. Good going there.
  Selv har jeg nu været afsted flere gange og mange steder, både privat og på arbejde. Selvom man er på arbejde er det nu en oplevelse at lande i Paris og bare lige se lufthavnen inden man bliver losset på et hotel med udsigt til konference rummet....
  Nu er det ved at være et par år siden jeg har krydset grænsen, men jeg bruger jo så foråret her på at gøre klar til at cykle ned og se Paris lidt mere fornuftigt, det kan man vel et sted kalde maksimal rejsetid.
  www.cykelklovnen.blogspot.com

  Hey skamløs promotion genere dig vel ikk ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha... Nej du må gerne promovere din skamløse tur, eller hvad man kalder det.. Ha Ha.. Har faktisk tænkt på at lave et indlæg en dag om cykelklovnen.. ved ikke om du selv vil skrive det eller om jeg evt skal..??

   Slet