google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Trækker mig tilbage.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

24. september 2013

Trækker mig tilbage.

Jeg har efter mange overvejelser trukket mig tilbage, som medarrangør af blogger-træf. Det har fra starten, været en enormt stor udfordring for mig, men har virkelig også taget mange kræfter og prøvelser i forhold til min angst. Jeg nyder at vinde over min angst og tage udfordringer op, men jeg må også være realistisk nu. Der bliver lagt mange kræfter i sådan et Blogger-træf og nu ved jeg at det er noget jeg godt kan. Dog skal der nu være plads til andre udfordringer og kampe. Denne udfordring har virkelig været med at at styrke mig og har givet mig en super fed sejr. Dem vil jeg gerne ha mange flere af. Når jeg tænker tilbage på alle de ting, jeg ikke har kunne gøre, så kan jeg virkelig se, hvor meget jeg hele tiden udvikler mig.


En på Twitter spurgte i går: Hvornår har i sidste været modige..
Jeg var modig i lørdag og det er jeg utrolig stolt af.

4 kommentarer:

 1. Jeg syntes det er virkelig fedt at du dukkede op til træffet og endnu mere at du valgte at være med til at stå for det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange Mange tak.. synes også selv jeg er ret sej... :P

   Slet
 2. Jeg synes også det er sejt gået at stille op. Selv uden diagnose er det pres der følger med sådan et arrangement stort, og energien der kræves for at modtage så mange nye indtryk og møde så mange mennesker er betydelig. Det er meget trættende. Så jeg synes også det var fedt at du var der gennem hele dagen, kun med et par luft-pauser ind-imellem. Hatten af for det. Og i øvrigt også tak for det - det var rigtig fedt at møde dig sådan rigtigt. Man føler jo på en måde at man kender dig lidt, når vi skriver sammen, så det var rart lige at få den virkelige del med også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde.. Det var en stor sejr for mig og synes jeg klarede det så godt.. giver mig selv top karakter... :D

   Det var rigtig dejligt at møde dig, tror din blog er den jeg har fuldt længst tid, så det var virkelig skønt at se dig irl.. og du er helt som jeg havde forestillet mig.. helt nede på jorden og super sød..

   Tak for din besked... elsker kommentarer... <3

   Slet